Zobacz pojedynczy post
stary 08-05-2008, 20:04   #605
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Urieno Pokaż post
Aha, wiec boisz sie ze ktos kto ma wyzszy lvl moze Cie "rozjebac" to naprawde smutna historia, naprawde w kazdej innej grze jest to niespotykane zjawisko. Tibia SUXXXXooOoOOrrr. Nie wiem jak mam sie do Ciebie zwracac, Ufok the Lord of PvP ? Dlaczego myslisz ze Twoje PvP jest lepsze od mojego =(? Pewnie napiszesz "Bo jestes słaby ble ble, Me is Master, Me powah rozjebac all" jakos nigdy w zaden sposob nie udowodniles w jakikolwiek sposob swojego "PvP", jesli jest tu ktos kto mysli inaczej, ofc oprocz tego malego kosmity, niech mi o tym napisze i przedstawi jakies sensowne argumenty. Bo do tej pory moge tylko przeczytac z Twojej strony jaki jestes to dobry, ale ze tak Ci powiem gowno mnie obchodzi co myslisz o starym czy nowym systemie PvP, jak chcesz recznie strzelac ciagle z sd to pograj w OTS, to jakby nie bylo nie moja wina ze jest taki a nie inny system PvP. Czekam na ten cam z tej akcji =)

Z Poważaniem Urien =)

Aaaa i zapomniałbym, to co najbardziej mnie rozjebalo x D Dlaczego mialbym robic noob chary na Senji ; o? Chciales tym tekstem pokazac jaki jestes wszechwiedzacy : o?! Nigdy nie expilem, ani nie botowalem na Senji, moje wszystkie noobchary powstaly na Rotach Darashii, Middle Resp. <3 Have a nice day.
jesli nie rozumiesz to ci wytlumacze prosciej: chodzi o to, ze teraz nie licza sie juz umiejetnosci (moze w znikomym stopniu), tylko to ile kto expi dziennie lub/i to jakiego ma bota oraz w jakim miejscu botuje

nie bede ci nic udowadnial odnosnie mojego pvp, nie zalezy mi na tym, zebys mial mnie za kogos, bo ja cie mam za nikogo

co do tego filmu, moge ci go dac, ale nie bede go wrzucac na tibicams
Ufocznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem