Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 08-05-2008, 20:49   #6681
Mc'giver
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Żagań

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Aurea
Domyślny

GL chlopaki
zmieniam profesje i swiat
a tak a propo hajdasa to prosze sie o nim nie wypowiadac jako o larusie bo larus jako postac na stan obecny prawie wszystko zawdziecza kruczkowi aha i jeszce jedno larus nie zminil strony poprostu stoi loyal wobec paru osob z inmates co do ktorych tez jestem "loyal" mimo ze sa w chwili obecnej po drugiej stronie barykady. dziwi mnie tylko jedno:
osoby Ktore znacza bardzo duzo na tym servie nic nie sa w stanie zdzialac smieszy mnie to troche ale coz na to pradze sam nic nie zrobie

poki co czekam na zmiane sytuacji bo w koncu sie zmieni adde dlugo nie wytrzyma w sojuszu a wtedy "ja" (ja jako osoba nie wypowiadam sie jako lider gdyz nim nie jestem nie bylem i nie mam zamiaru nim byc) wybaczam wszystkim.
Tyle mam do powiedzienia!

loyal only to RRL freinds.

P.S tak na porzyszlosc zdefiniujcie pojecie loyal bo widze ze tu jest uzywane troche nie w takim sensie jakim powinno byc. rozroznijcie pojecia loyal to friend i loyal to guild bo to sa rozne pojecia a wy wszystko do jednego gówna pchacie

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.