Temat: Szkoda :(
Zobacz pojedynczy post
stary 08-05-2008, 21:36   #1
Diabel Marcin
Użytkownik Forum

Diabel Marcin's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Śląsk

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 70+
Domyślny Szkoda :(

Konto na Tibia.pl założyłem dawno temu. Około trzech lat temu. Wtedy gdy zaczynałem grać w Tibię, to było najczęstsza odwiedzana przeze mnie strona i forum. Dyskusje były na jakimś poziomie, ogólnie było fajne. Przez długi czas przesiadywałem tutaj. W końcu w tibię grałem coraz mniej, w końcu już nie potrzebowałem pomocy forum, gdyż o Tibii wiedziałem wszystko. Niedawno zakończyłem na zawsze moją przygodę z tą grą [To nie jest trudne]. Z sentymentu odwiedziłem forum.tibia.pl zobaczyć co słychać... Oczom uwierzyć nie mogłem. Kretyńskie tematy, posty, podpisy, co trzeci użytkownik w podpisie ma ukryty tekst, a w nim oczywiście jakieś kretyńskie stwierdzenie. Tysiąc tematów założonych w sprawie już dawno objaśnianych spraw. Dzisiaj, co mnie skłoniło do napisania tego tematu zobaczyłem użytkownika, który od kilku dni próbuje dostać tutaj bana... Przeklina, prezentuje dziecinny poziom. Mam prośbę do moderatorów: Zróbcie coś z tym forum, puki nie jest za późno. Już nawet znalazłem dzisiaj użytkownika, który w podpisie ma 2 linki do nielegalnej strony [takiej hackerskiej]. Ja wiem, że zdajecie se sprawę z tego, że na forum średnia wieku wynosi: 12, ale można coś z tym zrobić.

Niedawno zarejestrowałem się na najbardziej obleganym, polskim forum o D2. Tam jest całkiem inaczej, nawet mimo tego, że jest naliczanie postów. Ostrzeżenie tam można dostać za byle co, tak samo jak bana. Ale za to forum jest popularne i prezentuje bardzo wysoki poziom. Dyskutuje się miło. Nikt nie używa piaskownicowego "LoL", czy też "Żal".

Na tym forum spędziłem kupę czasu i szkoda patrzeć co te dzieci z nim robią. Ostatnio chciałem tutaj ponownie pisać posty, pomagać innym graczom. Ale się nie da. To za dużo nerwów by kosztowało.

Pozdrawiam

~D.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.