Specjalnie założyłem konto na forum by podzielić się moimi wrażeniami związanymi z tematem Luminery. Buahuau, mój dzień nabiera sensu gdy czytam te posty pełne ironii. Kocham was.
Pozdrawiam w szczególności użytkownika Ruszam siusiakiem. Życzę Ci nowych, pięknych, psychodelicznych doznań na drodze niszczenia tego tematu :>
P.S Akuku, jestem ponownie. Chcę dodać(żeby nie było wątpliwości), iż nie jestem żadnym podszywającym się pod głupka Evena ani Shadowa człowieczkiem.
Wiesz dlaczego zrównałem Cię Evenie z szmatołem? Przedstawiam podobieństwo poniżej:
Mag Even stara się na tym forum udowodnić wyższość nad wszelkimi idiotami tym samym kompromitując się. Już dawno powinieneś opuścić to forum, widać bardzo przejmujesz się tym co mówią o Tobie ludzie słaby charakterku.
Shadow zaś i reszta ludzi popierających jego przeróżne ofensywne akcje to po prostu idioci. Widzicie podobieństwo? MAG EVEN starający się o bycie idiotą i shadowek który nim jest. I tak możecie sobie na tym etapie podać rękę . Co z tego, że jesteś świadom tego, że niby w czymś przewyższasz tego głupka Evenie? Mimo, że jest to tylko forum i zapewne wchodzisz tu tak jak ja jedynie w celach zabawy to jednak słowa twoje są w pewnym sensie odzwierciedleniem tego jaki jesteś. A jesteś zakompleksionym gówniarzem, podniecającym się jakimś samochodem wujka (Ah, jak pamiętam to zdjęcie Ciebie stojącego przy samochodzie buahahu i podniecającego się tym faktem niezmiernie).Powiesz za chwilę, że jestem dzieckiem które nie ma co robić w necie i śledzi Twoje poczynania co chwila? Haha, uwierz, że kocham wyśmiewać się z twoich postów i wyobrażac sobie jakim dzieckiem musisz byc w rzeczywistości. Po co to ukrywasz? Shadow przynajmniej jest jaki jest. Jest idiotą, pewnie przyzna mi rację. A ty starasz się tylko udowadniać jakieś tam głupoty ludziom i bawić się tą swoją głupawą ironijką? Lepiej wyjdź z forum.tibia.pl i zacznij bawić się w inne klocki. Widać, że o Tibii zapomnieć nie możesz. Chociaż, możecie się jeszcze pokłócić trochę, przynajmniej dostarczycie mnie biednemu maniakowi trochę zabawy.
P.S I nie próbuj utożsamiać mnie z jakimiś graczami Luminery. W tibię grałem ale z tym światem nic wspólnego mnie nie łaczyło.
Cya, pozdrawiam jeszcze raz.
|