Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 09-05-2008, 00:23   #6686
Kruczek18
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 05 2008

Domyślny

Mmmm widzę za bardzo dożo tutaj sie pisze na mój temat wiec sam siebie obronie nie mam zamiaru wyzywać sie z kimś tam ... bo to moim zdaniem do niczego nie doprowadzi
Nawiązując do temat Larus romar "Zdrajca" mm tu bym mógł lekko po polemizować na ten temat wiec zaczęło sie wszystko przez jedna osobę nie będę ukrywać ze nie lubię tego gościa Jest nim Skoki i niema zamiaru go obrażać insultowac bo nie mamy po 15 lat chyba nie wiem jak tam skoki ale nie jestem z typów co wyzywają sie na forum.
Opuściłem was głownie z twojego powodu ponieważ włączył ci sie nieziemski kozak no mów jak uważasz ale dla mnie to co robiłeś to było kozaczenie "co to nie ja" ale olać to mówisz nie walczyłem mhhhhhhmm to jest twój błąd ja walczyłem dość sporo czasu w starej wojnie jak doszli do nas Soldek , Vesz etc , padałem zdobyłem parę fragow nieważne . Bylem nieaktywny prawda przyznam, w nowej wojnie nie brałem udziału ponieważ nie mailem neta itp itd poza tym Skoki jest coś takiego jak Rl life dziewczyna szkoła koledzy wyjście na piwo nie wiem czy ty wychodzisz ale może przydało by sie to tobie.Nie czytam często tego forum praktycznie wogule przeczytałem to ponieważ mój ziomek napisał mi ze Hajdi szaleje mm zgodzę sie z tym ale on ma swoje powody i ja swoje wytłumaczyłem mu co nieco.
Cys~ Dołączając do Inmates "jak niektórzy mówią dupowłaz swe"Gdy pisałem Do Simona o inva dostałem go od reki mało tego ja bylem w inmates jak tylko wojna sie skończyła Oli dal mi inva od reki a wyszedłem z gildi bo wyrzucili mojego vodka Bro Czołga _/ hail Złotoryja squad xD
Co do sojuszu z NS nie było mi nic wiadomo na ten temat.
Chyba to wszystko co mam do powiedzenia

Cum debita reverentia.
Kruczek.
Kruczek18 jest offline   Odpowiedz z Cytatem