[quoteJeśli uważasz, że twoje posty są pozbawione błędów interpunkcyjnych, to się mylisz.[/quote]
Nie nie uważam, jednak Zenuś stosuje politykę nie używania ich po za kropką, na końcu dłuższej wypowiedzi, a to się strasznie źle czyta. ; )
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zenuś
kutva nie pisze o o tym starym emotion czyli tych pierwszy emo ktorzy nie nie maja nic wspolnego z emokids. ja pisze o emo kids i zem taki temat zalozyl. a to ze pisze emo to tylko dlatego ze nie chce mi sie pisac emokids bo dla mnie te slowa nie maja znaczenia. a kazdy polak i tak wie o co chodzi i ma to w dupie.
az posnioslo(ponioslo) mnie-------------
zawsze znajda sie znawcy ktorzy widza wszedzie problem. dobrze zgadzam sie ale czy to ma wieksze znaczenie? czy to co oni pisza jest na temat? ale najdziwniejsze jest to ze wiekszosc zrozumialo o co chodzi
|
Napisałeś emo, nie emokids więc nie oczekuj od ludzi, że będą się domyślali, ze chodziło Ci o "emokids". To raz, a dwa skoro dla Ciebie nie mają znaczenia to nie znaczy, że dla wszystkich innych też nie. Potem się dziwisz, że wszyscy piszą o emo, a Tobie chodziło o emokids. ; ) Trzeba precyzować swoje myśli, to tak na przyszłość... ; )