Zobacz pojedynczy post
stary 09-05-2008, 14:29   #4976
Gawus
Santa Claus

Gawus's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Polska/England
Wpisy bloga: 6

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 90/83
Poziom mag.: 8
Wyślij wiadomość przez ICQ do Gawus Gawus ma numer GG Kocham Natalie Adres Jabbera do Gawus
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cartezjush Pokaż post
Oglądając różne fora natknąłem się na ten właśnie temat i post który właśnie zacytowałem. Chciałbym się dowiedzieć po co idziecie taką ekipą na banshee questa ?! i to jeszcze z takimi levelami i do tego jeszcze pomoc <lol>
Chyba nie wzieliscie pod uwage tego ile czasu wam to zajmie, chyba ze tak wolicie. Tak dla przykładu daje wam link do tematu "Po prostu Calmera" (patrzcie na post Dubi'ego) http://forum.tibia.pl/showthread.php...57#post1888957 czy nie jest lepszym rozwiązaniem zrobic to tak jak oni ?? chyba ze 140+ RP boi sie zsolowac final room...
Nie wnikam w to jak wy chcecie to zrobic, po prostu nasuwam wam pewna alternatywe na ten quest, bo bardzo duzo czasu stracicie na samych wrl'ach i bardzo duzo do zabicia ich bedziecie mieli.
POZDRO!
Chyba jestes głupi albo Cię nie zrzumiałem : ) Przecież, do Finall Room'a można wejsc tylko raz.. To jak Ty chcesz, zeby bysiu tam wszedl i im wybil skoro juz tam byl?

btw, gz :*

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cartezjush Pokaż post
Czlowieku o co ty sie przy*******asz ? Że nie zauwazylem ze to palek bez pacc'a a nie royal paladin...
Po drugie to ja nie mowie wam zebyscie to zrobili "moim" (bo to nie moj sposob) sposobem tylko podsowam wam duzo lepsze i mniej czasochlonne rozwiazanie.
No ale coz, zazwyczaj tak bywa, ze jak ktos chce byc mily i wyrazic swoje zdanie na jakis temat to zaraz po nim jada tylko dlatego bo sie z nim nie zgadzaja...zal
Przecie nawet gdyby nie poszedł bysiu i reszta pomocy to i tak muszą zabić taką samą ilość warlocków. Nie wiem zbytnio o co Ci chodzi.. ? Przecież, jak raz przejdziesz po rkatkach na wrl to one się już więcej nie pojawiaja.. ?
:eek: Your Gawi :eek:

Ostatnio edytowany przez Gawus - 09-05-2008 o 17:10.
Gawus jest offline