Temat: Sugeruje
Zobacz pojedynczy post
stary 22-12-2004, 08:08   #27
Raynold
eX Moderator

Raynold's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy

Stan: Niegrający
Cool

Spoko, nie chowam urazy w sercu ;P Wytykasz niedociągniecie i podajesz konkretne rozwiązania. Nowe wybory Modków brzmią interesująco. Pamiętajmy, że przez Święta większość userów nie idzie do szkoły i będzie przesiadywać na forum... Nie mówię, że będzie pobity nowy rekord, bo nic nie przebije nowego update'u (chyba że kolejny za jakiś czas ;> ) i trzeba by pomyśleć, jak się nimi wszystkimi zająć. Chociaż moze nie jest aż tak źle jeszcze...

Po malutkiej dygresji... Post napisany ładnie, składnie, zgadzam się z Twoim punktem widzenia, sposobem w jaki podsumowałeś forum... Cóż - nie będę teraz cytował każdego fragmentu i się do niego odnosił. Ale niektóre elementy będzie trudno zrealizować. Przykładowo: godzinowy podział prac. Szkoła, studia, koledzy, praca... Ja mogę bardzo z grubsza określić, kiedy mniej więcej mogę przebywać na forum, ale to nie jest praca zawodowa i tak samo jak ja się nie spodziewam tego po innych tak samo myślę, że inni nie powinni się spodziewać po mnie ścisłego przebywania na forum w takich-a-takich godzinach.

Powrót do upomnień publicznych... hmm... Myślę, że trzeba by to przedyskutować. Ewentualnie zrobić sondę?

Odnośnie "raportowania" - pójście na łatwiznę... no a jakże! :> W sumie masz rację - ja też jedne działy częściej odwiedzam, inne rzadziej, a raportowanie bardzo ułatwia pracę. Myślę, że to jest dobry element - przecież identyczna sprawa jest w Tibii. Game Masterzy też nie mogą wszędzie dotrzeć i pierwsze co robią to czytają raporty...

Jak dla mnie samo powstanie takiego tematu jak i wypowiedzi to już wystarczająco, żeby to przedyskutować na poważnie i się zastanowić co z tym fantem zrobić. Ale tak czy owak takie decyzje nie należą do mnie
* Raynold zerka dyskretnie na MatKusa...