Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gutomarah
Co z tego że sie podlizujesz i tak krisi i fagaro Ci nic nie dadzą buahehahheaheahehehhae
|
No fajnie! Wiesz, nie potrzebuje nic... nie gram, a nawet jeśli chciał bym zacząć to mam dużo gp oraz itemy na sprzedasz...
Podejzewam jesli bym poprosił o głupiego p armora czy tam 15gp na parcel to bym dostał... oni w porówaniu do Ciebie są mili i potrafią grać!
Podejrzewam, że doszedłeś do tej całej twojej guildi bo myślałeś, że to będzie coś takiego jak "Anty-Bysen" a tu huj, banda nooba zrobiła sobie guild, która mysli ze podczas wojny mogą ubijać niskie - o wiele słabsze lvle mając z tego hajs... a Ty, jako naiwny dzieciak, zamiast wyjść widząc co robią, wkręciłeś się w to... Robiąc to co obecnie robisz pokazujesz tylko swoją nieudolność, głupotę oraz pokazujesz to jak "dobrze" umiesz pekować (no wiesz, +130 [nie wiem jaki tam masz lvl] lajtowo ubije choćby 50 czy 60 sorca/druida/palla/najta, oczywiście troszkę by to trwało...)
Myślisz ze masz dobre pvp?
Myślisz ze masz znajomości?
Myślisz ze jesteś nietykalny?
Myślisz ze jesteś kimś?
Masz bardzo denne pvp...
Twoje obecne znajomości to tylko nooby z guildi...
Narazie może i jesteś nietykalny, ale po wojnie to się zmieni...
I jesteś nikim, no może tylko noobem który zamiast walczyć w wojnie, ubija noobki...
Gut~ kiedyś miałem do Ciebie szasunek (Myślę ze Kris~, Przemyslaw~, Def~ i inni też mieli, nie wiem może się mylę) a teraz? Szacunek do Ciebie? Pfff... 0...
@4all...
Kto chociaż w 55% zgadza się z moim zdaniem, niech podkreśli to w swoim poście

)