Temat: Odejście.
Zobacz pojedynczy post
stary 10-05-2008, 01:00   #1
Gangrel
Fallen Angel

Gangrel's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: At the end of Rainbow.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Va'esse
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 48
Gangrel ma numer GG 1366254 Gangrel ma login Tlenu gangrel_6@tlen.pl
Domyślny Odejście.

Witam wszystkich!

Po przeszło dwóch latach pracy jako moderator postanowiłem odejść z pełnionej funkcji, jak i zapewne z forum jako takiego. Powody są natury osobistej i życiowej, więc jak sądze, nie ma sensu pytać mnie o szczegóły. Ten temat powstaje tylko i wyłącznie dlatego, że chciałem podziękować wszystkim, a nie tylko temu wąskiemu gronu ludzi, z którymi pracowałem. Ostatecznie, na długo zanim zostałem moderatorem, byłem tak jak i wy, zwykłym userem.

Dziękuje szczególnie tym, którzy tworzyli to forum ciekawszym, tym, których na forum pamiętam od zawsze, którzy tworzyli klimat dyskusji, szczególnie na OWIONIE. Ludzie tacy jak Kald, Ghost, Maethi, Wieszok, Slay i wielu innych z którymi przez minione 4 lata miałem przyjemność dyskutować i niejednokrotnie się nie zgadzać napewno poszerzyło moje horyzonty i dawało niezłą rozrywkę. W tym miejscu chciałbym wspomnieć 3 grupy: Metal Militia, Ordo Invictis oraz Heretyków, do których należałem. Naprawdę było z kim pogadać o muzyce, fantastyce czy szeroko pojętym mistycyźmie. Było ciekawie.

Na końcu dziękuje Tobie, zwykły userze, którego nicku za cholerę nie zapamiętam, ale niektóre z Twoich postów zapamiętam na długo. Dostarczyliście mi wielu bezsennych nocek, ale było warto.

Oczywiście, będę zaglądał czasami na forum i nadal się wykłucał się o to i owo. Kto wie, może się jeszcze gdzieś indziej w sieci spotkamy?

Trzymajcie się!

P.S. Mae, założe się że nadal jesteś noob w snooka

Ostatnio edytowany przez Gangrel - 10-05-2008 o 01:02.
Gangrel jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.