Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wizz
Skoro tyle o mnie na rl wiesz to czemu nie wiesz ze miaelm nie jedna laske :S
Twoj informator cos zawodzi ?
No wychodzisz z kumplami ktorzy caly czas za plecami obgaduja ciebie i to co ty nie robisz z pontonowa haha
Co do laski to twoja jest jakas inna. Kubie skarabowi wielkiemu dala nawet fotki i rozpowiadala jaka to ona modelka nie jest haha ofc fotki nie byly jej
|
NIE JEDNA LASKE CHYBA DREWNIANA POMAGAJĄCĄ CI WSTAĆ BO MASZ ZANIK MIĘŚNI OD SIEDZENIA PRZY KOMPIE uhashauhsuashaushausuahsuas
DOBRE DOBRE !!!!! TO ŻEŚ MNIE ROZBAWIŁ JAK W PIZDE STRZELIŁ
Jeszcze pamiętam słowa Valora że wychodzisz raz na miesiąc na dwór do znajomych (tzn dużo ich chyba niema hmm wyliczmy valor?)
wiec gdzie ty mogłeś miec dziewczyne chyba jak sie spociłeś spuściłeś w nocy a potem obudziłeś z krzykiem.
a co do ja moge expić kiedy chce to panie wielki pamiętaj że my też mogliśmy i nie szczyć się tym nie wiadomo jak bo nie wiem co ci to daje zwalisze sie przed kompem majac 5 lv wiecej albo po raz kolejny 100 lv i po tem cos sie stanie stracisz go poplaczesz sie i bedziesz tak cale zycie gral wiec jest w tym jakis sens bo unas ludzie bynajmniej maja choc troche rl lifa i mysla o tym ze niedlugo sa wakacje i nie beda ich marnowac na gre ^^ a teraz pozdro rano musze wstac potem jade na wesele i bede mial na was wyjebane na calego
PS. Co do tego ze ifdziesz o 5 spac skoncz pierdolic siedzialem nie raz do 5 ogladajac filmy i gdy patrzylem na tibie miales np lv 74 i dop sie zalogowales odziwo po server save miales juz 75 wiec na pewno spales!!