Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bruenor
CD-ACTION to moim zdaniem G****!!!!!!! Na grach się nie znają, dają płyty z bzdurami, a jak czytam ten debilny dział z listami to mi sie chce żygać!!!!! Ci goście robią se jaja ze wszystkich co do nich piszą, a jeżeli ktoś chce jakiś porad wyśmiewają go!!! pozatym to jeszcze istnieją inne idiotyczne gazety takie jak np "komputer świat GRY" BOŻE TO NAWET NIE JEST GAZETA/CZASOPISNMO DLA POCZĄTKUJĄCYCH!!!!!!!! JAK WIDZE ICH RECENZJE TO... STAWIAJĄ KANGURA KAO NAD FALLOUTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEŻELI NIE UMIEJĄ PISAĆ O GRACH TO NIECH SIĘ OD NICH TRZYMAJĄ DALEKO I NIECH ZOSTANĄ PRZY SWOICH PORADNIKACH PT JAK POSPRZĄTAĆ PULPIT!!!! Clicka juz zostawie, ponieważ nie jest to prawdziwa gazeta dla graczy, ale to nie taki kicz.
Jedynym dobrym pismem jest SGK, czyli ŚWIAT GIER KOMPUTEROWYCH!!!!!!!
Jest, a raczej z tego co mi wiadomo BYŁO, bo nie wiem czemu przerwali pisać!!!!!!
JEŻELI KTOŚ WIE, KIEDY ICH MILCZENIE SIĘ SKOŃCZY TO PROSZE NAPISZCIE!!!!!!!
|
Spoko zrób lepsze czasopismo to pogadamym, a jak ci sie coś w CDA nie podoba to mów spokojnie a nie pluj sie na całe forum kurna, kiedy widziałeś poradnik w stylu "jak posprzątać pulpit". Co do recenzji; dokładnie - dostali w łape 1 mln $ żeby dostał coś wyższego niż 1 - e tam co te recenzjie Dooma III czy HL 2 - był kangur kao to już całe CZASOPISMO jest o nim, co?
Jeśli ktoś chce porad to niekoniecznie go wyśmieją ale jeśli ludzie zwykle piszą zwykle prośby które mają taki sam sens jak "dajdzie gurs ropienia kokli mokli f farunkah ekstrenalnych" to co innego możesz odpisać? Może "Przykro mi drogi kubusiu ale cda to jest czsopismo o grach, nie ukrywamy żalu że nie możemy spełnić twojej prośby.." itd.?! Pozatym nawet jeśli śmieją się z normalnych ludzi to wole taki dział z listami nić ultrapoważna komisja panów w garniturkach siedzi i pisze "proszę pana, niestety nie możemy obniżyć ceny naszego magazynu ponieważ to będzie cios dla finansów bla bla bla..."
Kurna zastanów się zanim coś naszkicujesz a nie "CDA TO GÓWNO BLA BLA NIE MAM ARGUMENTÓW ALE TO WIDZE BLA BLA ZARA SOBIE NAPISZE ARGUMENTY ŻEBY LUDZIE NIE MYŚLELI SOBIE BLA BLA" skąd sie tacy ludzie biorą? powiedz to se adoptuje jednego i bede codziennie męczył po śniadaniu