Cytuj:
Oryginalnie napisane przez .Ryuuzaki.
@Nuriel
Ja bym Ci radził nie pouczać innych skoro sam jestes kawałem s*****e** ^^
Pamiętam jak na gc podnieałeś się, że dostałeś propozycje od Mort Kell żebyś wstąpił do tej gildi bo z chęcią ujebał byś Marjolę a ten zakłada temat z gratulacjami na t.com >.< W oczy przyjaciele a za plecami s*****e** nie?
Pozdro pizdeczko ^^
|
Kim, jesteś, dzieciaku? Siedzisz jeszcze w gildii, czy nie? Pisałeś testy w tym roku? To możesz miec problemy ze zrozumieniem tekstu, bo nigdy się nie podniecałem tym, że MK mnie chciało, tylko się z tego śmiałem. Wiem, że w tym wieku ciężko to odróżnic. Poza tym od razu mówiłem, że do MK nigdy nie dołączę, tego już nie zdążyłeś przeczytac?
A Marjola to mój rl kuzyn, nie ma co ukrywac bo i tak chyba wszyscy wiedzą, więc nic dziwnego, że nie dośc, że go nie ubiłem, to jeszcze zakłada dla mnie temat, umm? Jeśli u Was w rodzinie relacje wyglądają odwrotnie to współczuję
Szkoda, że nie masz jaj podpisac się swoim name z Tibii. Ja przynajmniej nie mam nic do ukrycia.
Ps. Poza tym, nawet jakbym był hipokrytą (ciężkie słowo, co?), a nim nie jestem - mam prawo pouczac Was, dzieciaki, że przekleństwami nikomu nie zaimponujecie.