Ja pamietam, ze zaczelo sie tak:
Gralismy z kolega nalogowo w Postal 2 (u mnie na chacie). Pewnego dnia kolega kupil sobie nowego kompa i chcial zebym mu pozyczyl plytke. No wiec ja zapominalem przez caly tydzien tej gry. I w koncu on powiedzial tak: "sluchaj maciek, mozesz mi nie przynosic postala, mam taka fajna gre na necie. Bijesz potwory, lowisz rybki". Zaciekawilem sie troche, lecz dalej cialem w postala. W koncu przyszedlem do niego, a on gral w ... TIBIE! xD szedl swoja postacia na rooku. Zauwazylem cluba i dre morde: MICHAL LAP BRON LEZY! xd. On mi wszystko wyjasnil. Tak 3 dni potem poklocilismy sie, a ja do niego: bede lepszy od ciebie w ta cala tibie! No i wracam do domu i 40 min szukam klienta. Wkoncu sie udalo. Zalozylem postac i wyszedlem z temple. Najbardziej zapamietalem to, ze ktos mowil buy rope do Obiego i zaczalem myslec po co ludziom ropa? xd Nigdy tego nie zapomne.
17:46 Druidek Basonek [25]: MOJA MAM BIJE MNIE KRZESLEM BO NIE PILEM NIC I NIE JADLEM OD 2 TYGODNI BO CIAGLE SIEDZIALEM NA TIBI I POTEM JEJ ALFONSI MNIE ZAJEBALI A POTEMBYLA WALKA NA TALERZE JA JA RZUCILEM ZUPA ALE BYLA PRZETERMINOWANA I JEJ OCZY WYZARLO
|
xDD
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jejku
Tam jest orc berserker i niego trzeba bic ostroznie z dobrym eq jak plate set warto kupic blue robe jak sie uzbiera jakies 50k ja za tyle kupilem bo trafilem na okazje ale wy morzecie kupic drorzej.
|
|