@Różowy-Wojownik - po pierwsze to nie "szłeś" tylko "szedłeś" (mniejsza z tym, ale..).
Piszez ze nie oplacalo sie bic GSów magom (pisząc magom mam na mysli zarówno sorca jak i druida). Powiem Ci ze cześciowo masz racje. Nie oplacalo sie isć na jednego czy 2 GSy ale.... No wlaśnie, ale ja czasami kilka dni po kolei robilem e-bomby (lagi ze EXPic sie nie dalo) a kiedy juz mialem ich pokażny zapas, szedlem na pojedynczy resp GSa (dośc szybki bo 4-5 min) i siedzialem tam od zmierzchu do świtu, to potrafilo sie przy odrobinie szczescia wyciągnąc loot na ~ 30 K (łącznie z kasą) i zrobić ze 2 levele. Takie wypady zdażaly sie zadko ale lubiałem je (teraz moge o nich zapomniec hehehe). Tak wiec sam widzisz ze na dluższa mete GS był dość zadko bitym ale opłacalnym potworkiem dla magów.
Tak czy siak, nadal twierdze ze magowie zostali okaleczeni tym updejtem, choc po malu zaczynam sie z tym godzić i obmyslac nowe sposoby walki z potworkami "wiekszego kalibru".
4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.
|