Zobacz pojedynczy post
stary 10-05-2008, 15:02   #4165
Prezes-Portas
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Polska

Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Imperek Pokaż post
Popiszę się umiejętnościami z matmy.

Uważam że jak stawiam po jednej stronie fruwających sobie na neutralu Arpens z napisem "bloodbrother of Eter", a po drugiej 20 wrogów to nie mogę ani postawić "=" ani znaku większości, w stronę korzyści z 20 wrogów...

Wojna trwa już długo. Oni tego bladbradera mieli wpisanego od zawsze. Znowu problem matematyczny.

Lepiej zaatakować wcześniej kiedy ktoś ma 20 leveli mniej, czy po roku?

A teraz problem logiczny, który mam tutaj. Jeśli Arpens padają za samiusieńkiego Etera, to co zrobić z faktem, że Vincenzo ma mnie wpisanego w commencie i "co gorsza" jest moim kumplem, i ze jest tam paru ludzi co byli w Sibunie to hm, dlaczego nie lejecie Sibuny? Nie żeby mi to przeszkadzało, ale jeśli logika jest taka jak mówisz, to chyba wnioski są nader oczywiste
(Moja wersja)
Hmm pewnie rozni sie to tym, ze Ty jestes w pelni neutralny, nie mieszasz sie w ta wojne, jednakze Eter I Letko mieszkaja drzwi w drzwi wiec nie wiem jak Ty, ale ja na jego miejscu predzej czy pozniej doszedlbym do tej 'zabawy'.
A wiec jezeli juz caly server dolaczy do zabawy, obawiam sie, ze ..

Znam ludzi z NpNp i jezeli beda mieli zamiar zrobic masakre ( jakiej tu jeszcze nie bylo) to po prostu ja zrobia (Moje przypuszczenia)
Prezes-Portas jest offline