Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xome
A Ty się swoim pochwalisz?
@Sprawa z Arpensami
Czy Letko bujał się z Nami czy tez nie...
To atakując go naraziliście się na to, że pewnym ludzią mogłoby się to nie spodobać...
Tak jak napisał Ipmerek...
To nie było żadne logiczne posunięcie...
|
Glownym powodem nie bylo to ze sie buja tylko ze zabil nooba w veno kiedy my mielismy zamiar przetrzymac pz eterowi (nie wiem czy go mial czy nie, mniejsza z tym). Wszyscy sie wku*wili i pogonilismy Letka, on zlurowal nas pod ab i bylo male ob. JAKIES jednak powiazania z rc musial miec skoro wiedzial w ktorym momencie podlurowac nas pod brame ab i w ktorym momencie buhniecie w nas. A to ze sie komus tam narazilismy to nas to nie obchodzi. Sam fakt ze server na ktorym 3/4 100+ lvli nie walczy gdy wojna trwa 6 miesiecy po obojetnie jakiej stronie jest zalosny, wiec nikt z nas nie boi sie kogos tam zaatakowac jak ten ktos cos przeskrobie. Powod atakowania arpensow jest taki, ze wszyscy sie lekko mowiac zdenerwowali, ze przez triki jakiegos Letka stracilismy dwoch ludzi (wliczajac mnie, i nie zale sie nad soba), a Letko jak byl tak jest w Arpensach, wiec to na sucho ujsc nie moglo
Tak btw. nie wypominajcie nam czy to bylo logiczne czy nie, wolimy robic to co myslimy niz lizac wszystkim silniejszym gildia na morganie dupe, by potem po wojnie wypier*alac ich z respa i inne takie. Polowa z was chyba zapomniala co to znaczy Dorlik albo Sliccery. Mi sie wogole zdaje, ze to jakby zostalo w glowach wielu ludzi, wczesniej byli ponizani przez RC , trzeba bylo lizac dupe albo wynosic sie na inny server, wiec teraz jak rozpoczela sie wojna, ass-licking do swoich "idoli" pozostal, nie wazne co by sie stalo

Oni poprostu za dlugo sprawowali wladze , zebysmy my teraz jako NPNP domagali sie jakiegos poparcia, ale to szczerze mowiac nas malo obchodzi. Sam bylem kiedys bardzo dobrym kumplem Sliccerego, Dorlika czy Keri, z bobinaitorem, dorlikiem i sawehem bylem na anni, ale ktoregos dnia Dorlik i keri sie nudzili i zabili mnie w thais, potem jeszcze ubili victerona i macie swoja upragniona wojne.
Lol jak sie rozpisalem..