Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matheous
@Ghost-taki mam charakter. Moze to dziecinne, moze glupie, ale ja ZAWSZE bede sie wyklocal o najmniejsza nawet pierdołe, dopoki nie wygram lub dopoki modek nie zamknie tematu... Lub dopoki nie strace wladzy w rekach.
|
No to fajnie, ja nie jestem twoim ojcem by cię wychowywać, ani księdzem-egzorcystą żeby z ciebie wykopać złego ducha wykłócania się. Kłótnie popieram - ale na sensownym poziomie.
Cytuj:
To tylko taka moja refleksja byla. A szacunek? Gowno mi z szacunku. Jedyni ludzie ktorzy mnie lubia, lub szanuja, to nalogowi gracze w Tibie, ktorzy sie ucieszyli ze ktos napisal cale opko w tym swiecie. A jezeli reszte postow mam na niskim poziomie? Wole 'uczciwie' uchodzic na forum za nooba niz za kogos wazniejszego z powodu glupiego opka.
|
W tyłku mam to, że napisałeś Hiper Super Duper Mega Ekstra Geez Wypaśne Opowiadanie. Szanowałem cię za sensowne i inteligentne wypowiedzi, a teraz zachowujesz się jak mały, rozpuszczony bachor...
Cytuj:
Aaa, to zalezy od twoich argumentow. Jezeli podajesz madre-to ok. Ale jezeli chwytasz kogos za slowka, ze CDA to czasopismo nie gazeta, to cos mnie strzela. Po kiego grzyba to gadasz?
|
Bo non-stop popełniasz ten jeden cholerny błąd i jeszcze dalej go popełniasz "na złość cioci". Jeśli w następnym poście zobaczę tekst, że każdy może nazywać rzeczy tak jak chcę, to ci powiem, żebyś zaczął nazywać Tolkiena raperem albo zaczął mówić "laki-laki" na jedzenie.
Cytuj:
Wiesz, jest roznica pomiedzy uwazaniem ze Diablo jest RPGiem, a nazywaniem CDA gazeta. Ludzie nazywajacy Diablo RPGiem to ludzie a)nie znajacy definicji RPGa b)uwazajacy Diablo za gre kultowa, ktora zasluguje na kazdy tytul c)uposledzone dzieci.
|
Słowo "gazeta" kojarzy mi się z czymś na szmatławym, szarym papierze, a to coś się potem wywala po przeczytaniu. Dlatego właśnie porównałem nazywanie CDA i innych pism gazetami z nazywaniem Diablo RPGiem. A ludzie tak nazywają wszystkie magazyny, bo są:
a) tępi.
b) mają gdzieś poprawne używanie zwrotów.
c) bo tak.
Cytuj:
A CDA prawie kazdy nazywa gazeta, bo tak sie... Przyjelo. Jest duzo zwrotow w jezyku polskim, ktore sa niepoprawne, ale kazdy ich uzywa bo sie tak przyjelo. Bedziesz sie wyklocal o kazda taka rzecz? Zal mi ciebie.
|
Yeah, ja mogę np. na wszystkich ludzi na tym forum mówić "n00by", bo tak się przyjęło. A czemu tak nie mówię? Bo potrafię odróżnić usera od n00ba i gazetę od czasopisma.
Cytuj:
Po pierwsze, panuje wolnosc slowa. Po drugie, kazdy ma swoj styl pisania. Po trzecie, wole czytac posty niegrzeczne-jak moje-niz grzeczne ale upierdliwe-jak twoje. Poza tym, to ja jeszcze nie klne tak badzo(praawdaaa? ).
|
Człowieku, nie wyjeżdżaj mi z wolnością słowa, bo kierując się twoim tokiem rozumowania, ty nie powinieneś mieć do mnie żadnych problemów, bo mogę cię poprawiać i jechać po tobie jak chcę, bo przeca panuje wolność słowa.
Poza tym, panuje tu też coś takiego jak kultura wypowiedzi...
Cytuj:
Sa tu takie agenty czasem, ze caly post to zbiorka gwiazdek. No i ja staram sie jakos argumentowac, a nie jedynie powsadzac qrew tak zeby post pekal w szwach i sie cieszyc. Jezeli jestes wrazliwy na przeklenstwa(jak nasza kochana Estrie-.-), to twoj problem. Przeklenstwa to czesc kazdego jezyka. A jezeli twoje wrazliwe oczka nie moga zniesc ich widoku, to nie moja wina.
|
Jestem wstanie znieść. Ale nie jestem w stanie znieść, jak ktoś powoli zaczyna sypać "qrwami" jak typowy dres.
Cytuj:
Nigdy nie zwracam wiekszej uwagi na to, KTO pisze, ale JAK pisze. Gdy sie patrzy na xywke czyjas, to potem ta osoba moze pisac najwieksze debilstwa swiata, a i tak wszyscy przyzwyczajeni do wysokopoziomowych wczesniejszych recenzji beda go wychwalac pod niebiosa.
|
Pominę ten tekst, zły argumencik, zwracam honor.
Cytuj:
Zreszta, wydaje mi sie ze ten caly SMG(tak sadze z waszych postow) juz nieco popadl w samozachwyt i poziom mu spadl.
|
Wydaje mi się, że niedźwiedzie polarne mają skrzydła... Mnie się też COŚ wydaje.
Poza tym, zwróć uwagę na stare i nowe listy w AR, i zobacz sobie, czyj poziom spadł.
Cytuj:
No to dlaczego sadzisz, ze kazdy w tym temacie napisal list i zostal zjechany? Wbrew pozorom malo osob pisze takie listy. Niby zawsze przychodzi gora takich listow do redakcji, ale na pewno nie jest tak, ze na kazdym osiedlu mieszka po 20 osob, ktore maja na koncie wystep w AR.
|
Wiesz, czemu? Bo oczekiwałem właśnie takiej reakcji, "JA NIE NAPISAŁEM!"... A teraz mi powiedz, czemu tak bardzo ci nie pasuje, że SMG umieszcza w AR listy z bluzgami? Tylko mi nie mów, że powinna panować kultura, bo chyba umrę...
Cytuj:
Chodzilo mi o wczesniejszy post, ten cytujacy Slownik Antyfana. Dlaczego ma mnie oceniac, jezeli mnie wogole nie zna? Mowie tylko, ze dla mnie SS i Reset nie sa kultowe dlatego, ze upadly, tylko dlatego, ze byly swietnymi gazetami.
|
Chodziło mi o to, że nawet nie zwróciłeś się do konkretnej osoby i wypowiedź wyglądała na wyrwaną z kontekstu.
Cytuj:
(HA HA HA NAPISALEM GAZETAMI... WNERWIAJ SIE TERAZ ZE MAM BLAD)
|
Naprawdę tego chcesz? Ależ proszę, dla ciebie 20% taniej...
AHAhahaAHHA BŁĄD BŁĄD BŁĄĄĄĄD!
Nie pisze się "gazeta" tylko "czasopismo"! AHAHAHAHAHH!!
Rachunek wyślę ci pocztą.
Cytuj:
A ten dalej swoje. Czy ja pisze ze CDA jest temu WINNE? Pisze tylko ze oczernia inne pisma.
|
Podaj mi kilka KONKRETNYCH przykładów, przepisanych bezpośrednio z czasopisma oraz ze zdjęciem tego cytatu, a zwrócę ci honor.
Cytuj:
A ze tamte pisma padly... Czy to, ze nie udalo im sie na czas poszerzyc grona czytelnikow, znaczy ze byly ciankie?
|
Znaczy, że nie przypadły do gustu czytelnikom. Nie ma sensu dalej prowadzić czasopisma dla niewielkiej grupy czytelników.
Cytuj:
Torment rowniez nie jest przeznaczony dla szerokiego grona odbiorcow-wiekszosc ludzi uzna go za gowno, ale ci, ktorzy ujrza jego piekno w pelnej krasie, uwazaja go za najlepsza gre swiata. A znowu inna gre-np takie Diablo-wszyscy uwazaja za bardzo dobra gre. Ale ci, ktorzy grali w Tormenta i im sie on spodobal, to od razu powiedza ze Diablo w porownaniu z tym to jest szmatka do czysczenia butow. I tak sam jest z SSem i Resetem w porownaniu do CDA.
|
Wiesz, tutaj nie ma co porównywać, bo sytuacja jest w wypadku gier i czasopism inna.
Ukochałeś to słowo nad miarę. A ty wulgarny i gorączkowy - teraz zwyzywaj mnie.
Cytuj:
Spojrz na swoje posty z perspektywy przecietnego forumowicza, patrzacego na post zupelnie sobie nieznanego innego goscia.
|
Proszę bardzo... Dokonałem analizy dzięki mojemu bratu (który myślał, że ja tu nic nie pisałem) i stwierdził, że użytkownik Ghost Nieudany w niektórych miejscach się pomylił, ale używał dobrych argumentów w większości poruszanych tematów.
Dodał też, że użytkownik Ghost Nieudany ma debilny nick.
Cytuj:
Ja sie ledwo powstrzymalem przed roztrzaskaniem monitora.
|
Nikt ci nie broni...
Cytuj:
A przeklenstw uzywam gdy jestem wkurzony-ale ja sie czesto wkurzam-aby zaakcentowac pewne czesci tekstu.
|
Nie mów mi, że jesteś 24 godziny na dobę wkurzony, bo powoli zaczynasz korzystać z przekleństw zamiast enterów.
Cytuj:
Wedlug mnie lepiej brzmi 'JESTES ****A UPIERDLIWY' niz "Jest pan odrobine denerwujacy'. To pierwsze lepiej do czlowieka...Przemawia
|
Do którego człowieka? Do ciebie, czy do wyzywanego? Bo do mnie to WoGle nie przemawia i uważam to za przejaw chamstwa i prostactwa.
Pominę to, o czym mówiłeś Adarasowi, bo nie będę za niego prowadził dyskusji.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zielevitz
Spoko zrób lepsze czasopismo to pogadamym
|
NIEE! TYLKO NIE TO!