Temat: Only Honera
Zobacz pojedynczy post
stary 11-05-2008, 00:14   #7067
Xiaczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 11 2007

Domyślny

a ja co do kibicowania sie wypowiem

Nie jestem jakimś tam mega wielkim fanem, ale na mecze lubie chodzic. Moja Kotwica gra w 3 lidzie. Nie nawidze Gwardii ktora gra w 5 lidze i Floty ktora gra w 3 lidze (troche to skomplikowane dla ludzi z poza zachodnio pomorskiego ale n/c) Kibicow dzieli sie na 2 grupy:
1. Tacy ktorzy przychodza poogladac, pokibicowac.
2. Tacy ktorzy przychodza z calych sil dopingowac druzyne a po meczu ustawic sie na dymy.
Ja osobiscie jestem pomiedzy. Na "akcji" zadnej jeszcze nie bylem, ale jestes gotow dostac wpierdol za kotwice i jezeli bedzie trzeba pojde na ustawke (mam 15 lat[wygladam na 17-18 tyle mi dajaj ludzie jak nie wiedza ile mam], mozecie sie smiac ale naprawde sie nie boje) z Kolesiami z ekipy mozna spoko pogadac, wypic browarka i sie pobrechac, i uwierzcie ze ci ludzie to nie stadi lysych karkow ktorzy zamiast mozgu maja trociny, to normalni ludzie ktorzy poprostu lubia sie klepac

Co do "podaj adres" Adresu swojego nie podam bo po co? Moge powiedziec ze jestem z kolobrzegu, zorientuj sie mniej wiecej w mapie miasta i powiedz, ze chcesz sie ustawic, obiecuje ci ze napewno przyjde (to tak do ogólu bo nie wiem kto zaczal ten temat).

To tyle

Zeby nie bylo ze offtop macie tu cos starego:

Ostatnio edytowany przez Xiaczek - 11-05-2008 o 00:16.
Xiaczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem