Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jasamwsobie
Ja tu czegoś nie rozumiem już w ogóle. Na forum tibia.com jedna wielka propaganda. Chris płacze i prosi o pomoc kogo może. Valour w PZ a i tak padają... Mispex, który nakręcał wojnę na tym forum (z tego co czytałem we wcześniejszych postach) jest w innej gildii, razem z Axel Xerenous. A wg mnie oni mogliby bardzo pomóc. Ja się bardzo cieszę, że ta wojna jest, bo może będzie szansa na zniszczenie Memento. Najbardziej bym chciał żeby padł Samek Emberius, zdrajca, PA, random PK itp. który od samego początku servera trzymał ze Szwedami z Tengu...
Ja osobiście mam niski level, nie będę nawet mówił nicku, ale jak kupie PACC, zrobię PG i do czasu aż wbiję 70 lvl wojna się nie skończy, to bardzo chętnie pomogę.
Pozdrawiam i proszę o wyjaśnienie kwestii, które napisałem wyżej. O ile można oczywiście.
A tak poza tym... Oput jest w wojnie czy nie? Bo też przydałaby się jego pomoc. Nie rozumiem dlaczego nie chcą walczyć, przecież między innymi po to jest Tibia.
Wiadomo, ze jak się padnie to lipa i jest się wkur****nym ale cóż. ŻYCIE...
Przynajmniej jakieś urozmaicenie w grze, a nie ciągle exp i exp. Można się zanudzić na śmierć siedząc cały czas na Warlockach, czy gdzie wy tam expicie.
|
właśnie w tym problem, że żeby mieć większe szanse pokonać Memento wszyscy, a przynajmniej większość musiałaby zebrać się w tym samym czasie i walczyć.A było tak,że gdy Camorra miała wojnę z Memento to gildia Valour nie chciała się w to mieszać,mało tego noobki jak Donasino były pro super evul providerami Hampisha.Natomiast teraz gdy Valour ma wojnę z Memento, to większość starej ekipy z Camorry nie chce walczyć bo się wypłaciła/jest retired.Nie będę już mówił o masie 100+ lvli z gildii takich jak Extraordinary Gentleman,którzy wolą zbytnio się nie wyróżniać i wychodzić przed szereg.W*****a mnie bardzo Axel, który zawsze jest neutralny.Ooo przepraszam zapomniałem faktu,że dołączył do Tengu w wojnie przeciwko AIE, ale to chyba tylko dlatego, że był zbyt pewien iż Tengu wygra.Według mnie tak zachowują się największe cipki,której srają przed monitorem o swoje chary.No ale to tylko moje zdanie