Zobacz pojedynczy post
stary 22-12-2004, 15:42   #66
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

@Ghost(sorx, ale nie chce mi sie wszystkiego cytowac
1.Kazdy sie lubi klocic, nawet caly skecz Monty Pythona o tym powstal
2.Ja pisalem sensowne wypowiedzi? Gdzie? Ja tylko pisze, ze wiekszosc ludzi ktorzy mnie znaja to mnie znaja z mojego opka. W sumie, nie spodziewalem sie ze ktos moze mnie pamietac z powodu jakis moich postow 0_o Dzieki?xP
3.Laki-laki mnie polozylo No ale dobra, tak cie to wnerwia to przestane.
4.Twoje skojarzenia-twoja sprawa. Jedni tak samo sie czepiaja nazywania np BG2 RPGiem bo to nie jest RPG tylko cRPG, etc. Ale to dla mnie jest praktycznie jedno i to samo... E tam, lac to. Kazdy ma jakies skrzywienia
5.No, nie wiem. Wiekszosc ludzi jakich znam to bez oporow nazywa CDA, SS, etc. gazetami, ale nikt nie mowi na Bogu ducha winnych ludzi nooby. To znowu kwestia wrazliwosci na tym punkcie
6.I znowu sie gadka zmieni w taka, jaka byla na IRCu-ze przeklenstwa sa be... I znowu to sie zakonczy czyims odejsciem? Dobra, niewazne. Owszem, przeklinam. Ale twoje posty na pewno nie sprawia, ze przestane. OK? Odejdzmy od tego tematu.
7.Qrwa nie pieprz qrwa ze ja qrwa sypie qrwami jak qrwa dres bo to qrwa bujdy!!!;P <-----Przeciez az tak jeszcze nisko nie upadlem... Chyba...
8.Spox
9.To tylko mala dygresja byla
10.Wiesz, jezeli sie czyta uwaznie to sie zauwazy te szczegoliki Szczerze mowiac nie chce mi sie co chwila pisac '@nick' i jeszcze sprawdzac jaki nick mial dany gostek... Jak pisalem-nie zwracam wiekszej uwagi na to, kto pisze... Wiec jezeli zwracam sie do kilku osob w jednym poscie to sorkas, ale taki juz jestem
11.Bylem wnerwiony, sorry...
12.Ktostam juz podal jakis cytacik, wyszukiwac mi sie go nie chce.(mi to sie duzo rzeczy nie chce, nie?)
13.Patrz nizej...
14.Ano wlasnie NIE JEST tak BARDZO inna. Elitarnosc to elitarnosc, komercha to komercha, obojetnie czy w dziedzinie gier, czasopism, jedzenia, telewizji czy czegostam jeszcze.
15.Jestem wulgarny, jestem goraczkowy. Zadowolony? Przyznaje ci racje, bo ja jestem OKROPNIE nerwowy, a jak jestem wnerwiony, to sadze przeklenstwami... Jak chyba kazdy w stanie dokumentnego wnerwienia.
16.A co powiedzial o moich?^^
Nick nie jest az tak debilny, nie martw sie
No to teraz spojrz na swoje posty z perspektywy... Hmmm... Nerwowego, nie do konca zrownowazonego psychicznie 13 latka... Moze poskutkuje?
A na serio-mi sie wydawaly, wydaja i raczej jeszcze jakis czas beda wydawac irytujace, no i wydalo mi sie ze nie tylko mi sie tak wydaje Zwracam honor.
17.<TRZASK!>ups...
18.Nie 24, tylko 16, bo przez 8 spie... Ja naprawde latwo sie denerwuje...
19.A wg mnie gdyby do kazdego denerwujacego czlowieka mowic tak przesadnie kulturalnie, to by bylo jeszcze gorzej niz jest teraz. Taka kurtuazyjnosc przesadna jest az dziwna 0_o

@Zielevitz-lama plx? Czy to, ze komus sie nie podoba opko/czasopismo/obrazek/film od razu znaczy ze sam umialby zrobic lepszy? Najgorszy argument jakiego mozna uzyc. Kazdy ma prawo do wlasnej opinii...