Zobacz pojedynczy post
stary 11-05-2008, 12:03   #159
Knight mathoff
Użytkownik Forum

Knight mathoff's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2005

Profesja: Elite Knight
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
Knight mathoff ma numer GG 2183802
Domyślny

Nie jest to tajemnicą, więc skopiuję część twoich podań (obydwu). Jedynie z forum Ndranghety.

"Postanowiłem złożyć podanie do tej gildi ponieważ uważam ze jest ona jedna z lepszych gildi polskich na serwerze, szukam gildi bez problemów nie konfliktowej ponieważ taki właśnie jestem. "

Miałeś racje. Sam zrezygnowałeś.
"nie zostałem jak większość ludzi odrzucony, tylko sam postanowiłem zrezygnowac powodem tego zachowania była chyba presja w oczekiwaniu na odpowiedz a może wtedy jeszcze nie byłem dojrzały do tego klanu nie wiem, zdaje sobie sprawę że moje tłumaczenie jest dziecinne i głupie ale proszę zrozumcie."

Drugie Twoje podanie zostało jednak bezwzględnie odrzucone. Dwa dni po napisaniu wątku.

Nie nabijaj się z Ndranghety. Członkowie tego klanu jakoś nie narzekają. Narzekają Ci, którzy tam się nie dostali, bądź też Ci, którzy mają z nami na pieńku.

Pozdrawiam.
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu."

Paragraf 22, uczymy sie czytać.
Knight mathoff jest offline   Odpowiedz z Cytatem