Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matheous
2.Ja pisalem sensowne wypowiedzi? Gdzie?  Ja tylko pisze, ze wiekszosc ludzi ktorzy mnie znaja to mnie znaja z mojego opka. W sumie, nie spodziewalem sie ze ktos moze mnie pamietac z powodu jakis moich postow 0_o Dzieki?xP
|
Trafiłeś na gościa, który trackował posty chyba połowy userów na forum.
"Historii Matheosa" chyba nawet nie czytałem...
Cytuj:
3.Laki-laki mnie polozylo No ale dobra, tak cie to wnerwia to przestane.
|
Thx.
Cytuj:
4.Twoje skojarzenia-twoja sprawa. Jedni tak samo sie czepiaja nazywania np BG2 RPGiem bo to nie jest RPG tylko cRPG, etc. Ale to dla mnie jest praktycznie jedno i to samo... E tam, lac to. Kazdy ma jakies skrzywienia
|
Eee, tam, ty lamuch jesteś, bo nie wiesz co to znaczy RPG!!!!!!!!!!!!!!

Cytuj:
6.I znowu sie gadka zmieni w taka, jaka byla na IRCu-ze przeklenstwa sa be... I znowu to sie zakonczy czyims odejsciem? Dobra, niewazne. Owszem, przeklinam. Ale twoje posty na pewno nie sprawia, ze przestane. OK? Odejdzmy od tego tematu.
|
Nasz klient, nasz pan. Zszedłem z tematu tera... Ta sytuacja wyglądała kiedyś tak:
G M
TEMAT
A teraz wygląda tak:
G TEMAT M
Zszedliśmy z tematu.
Cytuj:
7.Qrwa nie pieprz qrwa ze ja qrwa sypie qrwami jak qrwa dres bo to qrwa bujdy!!!;P <-----Przeciez az tak jeszcze nisko nie upadlem... Chyba...
|
Łat a dres ju ar men! Szadafakap bicz!
Cytuj:
10.Wiesz, jezeli sie czyta uwaznie to sie zauwazy te szczegoliki Szczerze mowiac nie chce mi sie co chwila pisac '@nick' i jeszcze sprawdzac jaki nick mial dany gostek... Jak pisalem-nie zwracam wiekszej uwagi na to, kto pisze... Wiec jezeli zwracam sie do kilku osob w jednym poscie to sorkas, ale taki juz jestem
|
Spoko, to kolejne moje skrzywienie. Popieprzańca mogę dostać, kiedy nie wiem, do kogo dyskutant mówi...
Cytuj:
14.Ano wlasnie NIE JEST tak BARDZO inna. Elitarnosc to elitarnosc, komercha to komercha, obojetnie czy w dziedzinie gier, czasopism, jedzenia, telewizji czy czegostam jeszcze.
|
Wiesz, chodziło mi o rynek. Czasopisma są wydawane zazwyczaj w jednym kraju i jeśli tam się nie sprzedają - gleba. Gry komputerowe przeznaczone są na rynek światowy, i jeśli w jakimś kraju się np. ze względów obyczajowych nie sprzeda, to może się sprzeda w innych miejscach świata i twórcy zarobią.
Jaki postęp! Napisałeś "czasopism" zamiast "gazet"! To trzeba oblać!
Cytuj:
16.A co powiedzial o moich?^^
|
Nic. Brałem pod uwagę tylko swoje.
Jak mu powiedziałem, że to były moje posty to mi powiedział, że ja kretyn jestem i gdyby wiedział wcześniej, to by nigdy takiej opinii nie wydał.
Cytuj:
Nick nie jest az tak debilny, nie martw sie
|
No patrz go... Ja chcę idiotą roku być, a ty mnie podnosisz na duchu i przestaję wierzyć, że idiotą jestem.
Cytuj:
19.A wg mnie gdyby do kazdego denerwujacego czlowieka mowic tak przesadnie kulturalnie, to by bylo jeszcze gorzej niz jest teraz. Taka kurtuazyjnosc przesadna jest az dziwna 0_o
|
Znam lepsze sposoby od bluzgów... Ja lubię sprowadzać ludzi do tego stanu, kiedy zaczynają bluzgać bo nie mają nic do powiedzenia...
Kilka punktów pominąłem, bo mi się nie chciało quotować i przytakiwać albo emota wstawiać.