Zobacz pojedynczy post
stary 22-12-2004, 16:50   #67
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matheous
2.Ja pisalem sensowne wypowiedzi? Gdzie? Ja tylko pisze, ze wiekszosc ludzi ktorzy mnie znaja to mnie znaja z mojego opka. W sumie, nie spodziewalem sie ze ktos moze mnie pamietac z powodu jakis moich postow 0_o Dzieki?xP
Trafiłeś na gościa, który trackował posty chyba połowy userów na forum.
"Historii Matheosa" chyba nawet nie czytałem...

Cytuj:
3.Laki-laki mnie polozylo No ale dobra, tak cie to wnerwia to przestane.
Thx.

Cytuj:
4.Twoje skojarzenia-twoja sprawa. Jedni tak samo sie czepiaja nazywania np BG2 RPGiem bo to nie jest RPG tylko cRPG, etc. Ale to dla mnie jest praktycznie jedno i to samo... E tam, lac to. Kazdy ma jakies skrzywienia
Eee, tam, ty lamuch jesteś, bo nie wiesz co to znaczy RPG!!!!!!!!!!!!!!

Cytuj:
6.I znowu sie gadka zmieni w taka, jaka byla na IRCu-ze przeklenstwa sa be... I znowu to sie zakonczy czyims odejsciem? Dobra, niewazne. Owszem, przeklinam. Ale twoje posty na pewno nie sprawia, ze przestane. OK? Odejdzmy od tego tematu.
Nasz klient, nasz pan. Zszedłem z tematu tera... Ta sytuacja wyglądała kiedyś tak:

G M
TEMAT

A teraz wygląda tak:

G TEMAT M

Zszedliśmy z tematu.

Cytuj:
7.Qrwa nie pieprz qrwa ze ja qrwa sypie qrwami jak qrwa dres bo to qrwa bujdy!!!;P <-----Przeciez az tak jeszcze nisko nie upadlem... Chyba...
Łat a dres ju ar men! Szadafakap bicz!

Cytuj:
10.Wiesz, jezeli sie czyta uwaznie to sie zauwazy te szczegoliki Szczerze mowiac nie chce mi sie co chwila pisac '@nick' i jeszcze sprawdzac jaki nick mial dany gostek... Jak pisalem-nie zwracam wiekszej uwagi na to, kto pisze... Wiec jezeli zwracam sie do kilku osob w jednym poscie to sorkas, ale taki juz jestem
Spoko, to kolejne moje skrzywienie. Popieprzańca mogę dostać, kiedy nie wiem, do kogo dyskutant mówi...

Cytuj:
14.Ano wlasnie NIE JEST tak BARDZO inna. Elitarnosc to elitarnosc, komercha to komercha, obojetnie czy w dziedzinie gier, czasopism, jedzenia, telewizji czy czegostam jeszcze.
Wiesz, chodziło mi o rynek. Czasopisma są wydawane zazwyczaj w jednym kraju i jeśli tam się nie sprzedają - gleba. Gry komputerowe przeznaczone są na rynek światowy, i jeśli w jakimś kraju się np. ze względów obyczajowych nie sprzeda, to może się sprzeda w innych miejscach świata i twórcy zarobią.

Jaki postęp! Napisałeś "czasopism" zamiast "gazet"! To trzeba oblać!

Cytuj:
16.A co powiedzial o moich?^^
Nic. Brałem pod uwagę tylko swoje.
Jak mu powiedziałem, że to były moje posty to mi powiedział, że ja kretyn jestem i gdyby wiedział wcześniej, to by nigdy takiej opinii nie wydał.

Cytuj:
Nick nie jest az tak debilny, nie martw sie
No patrz go... Ja chcę idiotą roku być, a ty mnie podnosisz na duchu i przestaję wierzyć, że idiotą jestem.

Cytuj:
19.A wg mnie gdyby do kazdego denerwujacego czlowieka mowic tak przesadnie kulturalnie, to by bylo jeszcze gorzej niz jest teraz. Taka kurtuazyjnosc przesadna jest az dziwna 0_o
Znam lepsze sposoby od bluzgów... Ja lubię sprowadzać ludzi do tego stanu, kiedy zaczynają bluzgać bo nie mają nic do powiedzenia...

Kilka punktów pominąłem, bo mi się nie chciało quotować i przytakiwać albo emota wstawiać.