Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Senphateus
"Senphateus aka Errion" ostatnio mowiliscie ze green'boy, jeszcze wczesniej ze alanaste
co ty wygadujesz to juz niewiem, dl jest rozje**ne w tym momencie wszyscy o tym widza, sam fakt ze szukacie ludzi ktorzy niemaja nic doczynienia z wojna sami robicie sobie nowe problemy i macie wiecej osob przeciwko sobie, wygadujecie bzdury o tym kto jakim charem gra, kto sharuje, a to wy najwiecej syfu robicie, wiec albo niepisz nic, albo pierdolnij glowa w drzewo, juz pokazaliscie klase bijac mnie na vdl 10 noobami 50+, i niestety 60 druid uciekl, smutne, ostatni sneak tez ladny byl, chceiliscie zabic bysena, a bysen rozpierdolil was, ale niestety witusia niebylo bo plakal w domu i sral sie o swoj lvl, zeby niebylo ze bez screena to wkleje tu takowy, i niegadaj glupot bo osmieszasz sie ziomek
|
No jasne , padne będę płakać jak ty że padam, bo bardzo mi zależy na tej grze -.- <hahaha>, to że uciekłeś to gratz dla ciebie ! świetne pvp <rotfl> a co do tego, że jesteśmy rozjebani to się mylisz kolego ^^ jeszcze zmienią sie czasy

jak to na Eternii ! A to, że nie mam komputera sprawnego do gry to już nie moja wina , dlatego nie walcze ;p , a przecież to , że basta sharuje , że alanaste kupił sobie Lorda terrible bermana to każdy chyba wie i że tym charem gra jakiś ziom z titanii ;] ale pożyjemy zobaczymy jak to będzie ;p
PS. Gz advansów all,dzięki Szczykus