Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dadinz
właśnie w tym problem, że żeby mieć większe szanse pokonać Memento wszyscy, a przynajmniej większość musiałaby zebrać się w tym samym czasie i walczyć.A było tak,że gdy Camorra miała wojnę z Memento to gildia Valour nie chciała się w to mieszać,mało tego noobki jak Donasino były pro super evul providerami Hampisha.Natomiast teraz gdy Valour ma wojnę z Memento, to większość starej ekipy z Camorry nie chce walczyć bo się wypłaciła/jest retired.Nie będę już mówił o masie 100+ lvli z gildii takich jak Extraordinary Gentleman,którzy wolą zbytnio się nie wyróżniać i wychodzić przed szereg.W*****a mnie bardzo Axel, który zawsze jest neutralny.Ooo przepraszam zapomniałem faktu,że dołączył do Tengu w wojnie przeciwko AIE, ale to chyba tylko dlatego, że był zbyt pewien iż Tengu wygra.Według mnie tak zachowują się największe cipki,której srają przed monitorem o swoje chary.No ale to tylko moje zdanie 
|
Jestem członkiem tej gildii i nie widzę takiej zajebanej możliwości żebym miał pomagać ludziom pokroju Quaffexa~. A propaganda którą spamuje na forum Donasino mnie po prostu śmieszy.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jasamwsobie
@up
? o.0
@Dadinz
Extraordinary~ chyba się wybija zbytnio nawet, bo pkują sobie jak chcą, gdzie chcą, kiedy chcą i kogo chcą, z wyjątkiem swoich PRO- Memento...
Nie rozumiem tego wszystkiego. Chore jest to... No chyba, że trzymają postacie na Allegro...
|
Podaj mi przykład tego nieusprawiedliwionego pekowania bo jeżeli myślisz o tępienu pro evul random fighterow-pekerow z kazzo to jesteś w błędzie, nie jest to nic złego

Ah i narzekanie ile to złego memento wyrządzilo twojemu 30 lvlowi jest tez śmieszne

At the 8 day God create Beer!
00:22 Garinu [61]: wiesz co w czwartek mi neta zalozyli a ja dzis od tego razu sie pierwszy raz umylem
ormuzz