Zobacz pojedynczy post
stary 11-05-2008, 19:31   #30
Gawus
Santa Claus

Gawus's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Polska/England
Wpisy bloga: 6

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 90/83
Poziom mag.: 8
Wyślij wiadomość przez ICQ do Gawus Gawus ma numer GG Kocham Natalie Adres Jabbera do Gawus
Domyślny

Hmm, masz 16 lat więc uczęszczasz jeszcze do szkoły.. Chciałem Ci dać moją dietę, ale raczej będzie to trochę niedostępne w szkole, chyba że się przełamiesz i nie będziesz zwracał uwagi na początkowe śmiechy kolegów, że robisz sobie piknik w szkole..

Jeżeli chodzisz na siłownię i ćwiczysz już pewien okres (nie jesteś już zielony, a twój staż jest większy niż 3-4 miesiące) to proponuję Ci zakupić sobie kreatynę - najlepiej firmy TREC Nutrition. Ostrzegam przed monohydrantem (kreatyna w proszku, która pompuje w Ciebie wodę i rozpierdziela wątrobę). Polecam w takim razie kreatynę już wysyntytezowaną tak zwany jabłczan kreatyny. Najlepszym wyborem będzie TREC Nutrition CM^3 (do potęgi trzeciej czyli sześciennej) 1250. Jest to Tri Creatine Malate. Buduje mięśnie, powoduje przyrost siły jak i nie pompuje w Ciebie nieograniczonej ilości wody <co dzieje się przy przyjmowaniu monohydrantu, po zakończeniu przyjmowania jej spowoduje spadek masy i utratę siły, masy>.

Równie dobrze możesz zakupić GluWitaminę również firmy TREC Nutrition

Jeżeli chodzi o piknik w szkole - zabieraj ze soba miskę ryżu z cynamonem i śmietaną, makaron z twarogiem, sporo kanapek i dużo picia <najlepiej niegazowanego i jedz i pij na siłe. Uwierz, że będziesz tył w oczach. Przy uczęszczaniu na siłowanię 3-4 razy w tygodniu i ostrych treningach będziesz wyglądał naprawdę zajebiście

Ja kończę właśnie pojemnik CM^3 1250 King Size Max Dose 360 capsułek (75zł). Efekty są bardzo zadowalające! Mam 186 cm. Ważyłem 81kg. Jedząc naprawde w c**j i uczęszczając codziennie na siłownię w miesiąc czasu przytyłem 13kg. W bicepsie z 35 cm mam 40 cm.(wiem, możesz pomyśleć, że trenuję chyba tylko biceps, ale nie, nie ćwiczę tylko bicepsa, wszystkie partie, to po prostu 'dieta' i te kapsułki) Klatki nie mierzyłem, ale naprawdę cycki mi wyskoczyły. Produkt wprost zajebisty!!
:eek: Your Gawi :eek:

Ostatnio edytowany przez Gawus - 11-05-2008 o 19:37.
Gawus jest offline   Odpowiedz z Cytatem