Hmm, masz 16 lat więc uczęszczasz jeszcze do szkoły.. Chciałem Ci dać moją dietę, ale raczej będzie to trochę niedostępne w szkole, chyba że się przełamiesz i nie będziesz zwracał uwagi na początkowe śmiechy kolegów, że robisz sobie piknik w szkole..
Jeżeli chodzisz na siłownię i ćwiczysz już pewien okres (nie jesteś już zielony, a twój staż jest większy niż 3-4 miesiące) to proponuję Ci zakupić sobie kreatynę - najlepiej firmy
TREC Nutrition. Ostrzegam przed monohydrantem (kreatyna w proszku, która pompuje w Ciebie wodę i rozpierdziela wątrobę). Polecam w takim razie kreatynę już wysyntytezowaną tak zwany
jabłczan kreatyny. Najlepszym wyborem będzie TREC Nutrition CM^3 (do potęgi trzeciej czyli sześciennej) 1250. Jest to Tri Creatine Malate. Buduje mięśnie, powoduje przyrost siły jak i nie pompuje w Ciebie nieograniczonej ilości wody <co dzieje się przy przyjmowaniu monohydrantu, po zakończeniu przyjmowania jej spowoduje spadek masy i utratę siły, masy>.
Równie dobrze możesz zakupić GluWitaminę również firmy TREC Nutrition
Jeżeli chodzi o piknik w szkole - zabieraj ze soba miskę ryżu z cynamonem i śmietaną, makaron z twarogiem, sporo kanapek i dużo picia <najlepiej niegazowanego i jedz i pij na siłe. Uwierz, że będziesz tył w oczach. Przy uczęszczaniu na siłowanię 3-4 razy w tygodniu i ostrych treningach będziesz wyglądał naprawdę zajebiście
Ja kończę właśnie pojemnik CM^3 1250 King Size Max Dose 360 capsułek (75zł). Efekty są bardzo zadowalające! Mam 186 cm. Ważyłem 81kg. Jedząc naprawde w c**j i uczęszczając codziennie na siłownię w miesiąc czasu przytyłem 13kg. W bicepsie z
35 cm mam 40 cm.(wiem, możesz pomyśleć, że trenuję chyba tylko biceps, ale nie, nie ćwiczę tylko bicepsa, wszystkie partie, to po prostu 'dieta' i te kapsułki) Klatki nie mierzyłem, ale naprawdę cycki mi wyskoczyły. Produkt wprost zajebisty!!