Cytuj:

| 
					Oryginalnie napisane przez Kenes  Co sie da czy kogo sie da?   
Rozrozniaj rzeczy od osob. 
A dokladniej to osoby z RoD i ich pomocnikow   
Mnie chcieli zrokowac ale sie nie dalem   
Teraz musze zmienic ip etc. Ale to nie ma problemu bo i tak gram dla zabawy a narazie trzeba odpoczac    W lato wroce. | 

No nie wyszło Ci, bo nie nazwałbym np Teraxula osobą tylko pixelami, czyli w konsekwencji rzeczą, wiec jako to już powiedziałes: 'Rozróżniaj  ludzi od rzeczy.'
	Cytuj:

| 
					Oryginalnie napisane przez MatrinPlayerKiller  to zalezy 
Shyan lepiej sie spisuje jako commander;p (gra juffsem) 
praktycznie w 3/4 openów ktorych shyan dowodzil to bromma team itp wygrywał, ajezeli przegrywal to nie znacznie 

bsp jako commander srednio ale bez zażutów;p Tylko ze przez jego plan ktorego nie zrozumiala polowa os na vent , Rod przejebal ten najwiekszy open ;d bo pobiegli do defence w 2 rozne meisjca a wiadomo jak to sie konczy xd

shyan jeszcze dowodzil za czasów FG .. To byly wojny ;ddd wtedy jeszcze  
Swe + Geddy, potęzni itp  vs zenek i reszta polakow hajt lef 
zajebiscie openy wygladaly,  25 z fg na 50 z Mo murda/wiw  
i itak zawsze wpierdol MM dostawalo nawet po 30 fragów + na jednym battlu z czego FG tracilo max 2-3 os a wszystko dzieki commanderowaniu, zenek zazwyczaj nimi dowodzil a kiedy padl to juz nikt sie nie odzywal i bylo run far away xd 
mam jeszcze zachowane filmiki z tego okresu, i 2 Wmv zrobione przez olika i zenka xd Jakby ktos chcial moge zahostować w sumie  | 

1. Zarzutów przez er zet
2. O ile sie nie myle to  podczas wojny, gdy istniała FG, Zenek był ze szwedami.
3. WiW nigdy nie przegrało 3:30. Zdarzyło sie bodajże 2 razy razy, że przegrali   2:20 ~ i to było pod logiem innej gildii.
	Cytuj:

| 
					Oryginalnie napisane przez MatrinPlayerKiller  ek nie jest w cenie...300zl i masz 100+ ek
 a za 100 sorka?700+?800?+;p
 do nastepnego up'a?;s
 | 

za 400 złotych mogę Tobie załatwić 100 maga, a jak masz 1000 zł to  sprzedam Ci Masoja.