Zobacz pojedynczy post
stary 12-05-2008, 11:31   #86
Pablofon
Użytkownik Forum

Pablofon's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pablofon
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 186
Poziom mag.: 79
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kenes Pokaż post
Co sie da czy kogo sie da?
Rozrozniaj rzeczy od osob.
A dokladniej to osoby z RoD i ich pomocnikow
Mnie chcieli zrokowac ale sie nie dalem
Teraz musze zmienic ip etc. Ale to nie ma problemu bo i tak gram dla zabawy a narazie trzeba odpoczac W lato wroce.
No nie wyszło Ci, bo nie nazwałbym np Teraxula osobą tylko pixelami, czyli w konsekwencji rzeczą, wiec jako to już powiedziałes: 'Rozróżniaj ludzi od rzeczy.'

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MatrinPlayerKiller Pokaż post
to zalezy
Shyan lepiej sie spisuje jako commander;p (gra juffsem)
praktycznie w 3/4 openów ktorych shyan dowodzil to bromma team itp wygrywał, ajezeli przegrywal to nie znacznie

bsp jako commander srednio ale bez zażutów;p Tylko ze przez jego plan ktorego nie zrozumiala polowa os na vent , Rod przejebal ten najwiekszy open ;d bo pobiegli do defence w 2 rozne meisjca a wiadomo jak to sie konczy xd

shyan jeszcze dowodzil za czasów FG .. To byly wojny ;ddd wtedy jeszcze
Swe + Geddy, potęzni itp vs zenek i reszta polakow hajt lef
zajebiscie openy wygladaly, 25 z fg na 50 z Mo murda/wiw
i itak zawsze wpierdol MM dostawalo nawet po 30 fragów + na jednym battlu z czego FG tracilo max 2-3 os a wszystko dzieki commanderowaniu, zenek zazwyczaj nimi dowodzil a kiedy padl to juz nikt sie nie odzywal i bylo run far away xd
mam jeszcze zachowane filmiki z tego okresu, i 2 Wmv zrobione przez olika i zenka xd Jakby ktos chcial moge zahostować w sumie
1. Zarzutów przez er zet
2. O ile sie nie myle to podczas wojny, gdy istniała FG, Zenek był ze szwedami.
3. WiW nigdy nie przegrało 3:30. Zdarzyło sie bodajże 2 razy razy, że przegrali 2:20 ~ i to było pod logiem innej gildii.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MatrinPlayerKiller Pokaż post
ek nie jest w cenie...
300zl i masz 100+ ek
a za 100 sorka?700+?800?+;p
do nastepnego up'a?;s
za 400 złotych mogę Tobie załatwić 100 maga, a jak masz 1000 zł to sprzedam Ci Masoja.

Ostatnio edytowany przez Pablofon - 12-05-2008 o 12:07.
Pablofon jest offline   Odpowiedz z Cytatem