Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crystal
Koszyk, nie twierdze, że nie robi, ale ze strony inter odczułem wieksze... Myśle, ze to dlatego, ze w LR wiekszosc ludzi jest z dawnego dpft, poczuli juz smak tego jak to jest byc w jednej z panujących gildii. Natomiast połowa Inter~ to głupki, którzy nigdy nie mieli za wiele do gadania na arcanii,a teraz jak dorwali sie do "władzy" to sie zachowują jak psy spuszczone z łańcucha np. clapek, krecik. Próbowali mnie zabić ale pomimo 15-minuowego pz locka uciekłem im, bo wybotowane postacie wciąz nie czynią ich mądrzejszymi niz są
Natomiast reakcja ludzi z Inter na to, ze ubiłem 25 knighta botującego na waspach (Feniks Druid) była taka
|
Wrrr ...
Lolz za knighta cie gonilismy ;/ Nie gonilismy cie wcale za to ze jak poszlismy na frosty po typa ktory supportowal i pomagal na opence LR to nas wybluzgales bez dowiadywania sie o co chodzi, po prostu za tego 25 knighta!
I masz racje jestem glupi nie mam pvp o tibi nic nie wiem nawet load wciskaja mi rodzice =) To ty jestes taki pr0 ze jak wyruszylismy z veno to majac 2-3 min pz locka left zdarzyles dac loga. Nauczysz mnie?
Over and out~