Zobacz pojedynczy post
stary 05-01-2004, 03:11   #22
Czkowron
Zbanowany

Czkowron's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Głuchołazy

Wyślij wiadomość przez ICQ do Czkowron Czkowron ma numer GG 5079155 Czkowron ma login Tlenu puchacz13@tlen.pl
Domyślny

Witam , pisze oto ja wg.wzoru :

1) Maksymalnie udało mi sie zdobyć 17 lvl , ale teraz zamierzam pobić mój rekord .w tibie ram już od jakis dwóch lat, ale znam juz ją (prawie) na wylot

2) Na forum staram się być jak najczęsciej , ale no cóż - obowiązki (szkoła , lekcje itp.)Ale jakby szacowac to jestem od jakiegoś roku tutaj

3) Dlaczego ? .Poprostu lubie pomagać innym niewtajemniczonym w niektóre sprawy związane z ta grą .Zapomnialem dodac że wcześniej zanim dowiedziałem się o tej stronce dość dłuuuugo siedziałem na tibia.gery.pl.ci co tam byli z pewnościa pamiętaja mnie jako "Obłedny Rycerz"

4) Myśle że jestem w stanie sprostać temu wyzwaniu.

5) Na pewno nie będe jakims nadgorliwym modem który będzie upiminał za nawet najmniejszy błąd(nawet taki ortograficzny ) .Lubie tibie , ponieważ jest to fajny sposób na wykorzystanie wolnego czasu.Można poznać nowych ludzi , odkrywac tem wspanialy świat i praktycznie grac w tą grę bez końca.Choć może mam malo postow na moim liczniku , co może znaczyc być może o mojej nieznajomości jest zupelnie na odwrót . Jestem dośc opanowanym człowiekiem , jeżeli chodzi o cierpliwośc do noobów i nOObów (ma się to doświadczenie ) Tak czy siak myśle że mogę sie wam przydac . Zobaczycie - nie pożałujecie
Czkowron jest offline