Zobacz pojedynczy post
stary 13-05-2008, 02:39   #38
Babcisynek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qcyan Pokaż post
Nie ma problemu, ale jaka z tego przyjemnosc? Przeciez to program wbil ten lvl, a nie ja wiec po co? Według mnie wbicie lvl na bocie niech to bedzie nawet 400 nie jest zadnym wyczynem.
Przyjemność to z 3000 zeta za postać... Ja ledwie co na bocie wbiłem 112 lvl przez 4 miesiące i myślę, że nie wbiłbym bym 300 nawet na non pvp, chyba że męczyłbym się ze dwa/trzy lata... Bez bota raczej mało gram chyba, że deszcz za oknem albo zajebista zima, zdecydowanie grałem dla pieniędzy i tylko one liczyły się w takiej głupiej nic nie znaczącej grze, nawet swojego nowego kompa nie męczyłbym takimi grami, do tibii używam 8 letniego (mój pierwszy komp) starego poczciwego celerona 466 Mhz 192 ramu i 8 GB dysk on stoi po kilkanaście godzin 2 postaciami na mc w tym jedna na blackd i jedna na ng i nawet się nie gryzą!

Pozdrawiam tych uczciwych i nie uczciwych i raportujące gnidy!

Btw. Moja nowa postać ek już ma 64 lvl (candia, wbijam do 100 i na aukcję), i 34 knight na innym koncie (facc bo koleś chce bez rk 70 lvl na neranie, nie wiem czy się uda bo nerana to zajebiście przepełniony noobami serwer) poprzednie to 124 ek (12 ostatnich lvli wbiłem ręcznie, nie na bocie), 78 rp, 56 ed < złapałem miesięcznego bana (wszystkie pacc'i grubo się zwróciły i wszystkie postacie są na noob pvp, nie bociłem na pvp bo ciężko sprzedać i pk), tyle. Szczerze to chyba nie wbiłbym nawet 200, nie potrafię tak długo grać.

@down uważasz!

Ostatnio edytowany przez Babcisynek - 13-05-2008 o 03:12.