Zobacz pojedynczy post
stary 13-05-2008, 08:57   #189
Crystal
Użytkownik Forum

Crystal's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2006

Crystal ma numer GG 5319497
Domyślny

Do krecika nigdy nic nie miałem, dopóki nie stał sie arogancki jak wbił 100+ level i sie do silver flame wkrecił, tam wszyscy oprócz Lorda Safety mieli cos zjebane w głowach bo byłem w tej gildii od samego początku, jeszcze jak liderem był Lord a nazywała sie Confess of Deneira, pamietam dobrze to głupie gadanie na guild chacie i rozkminianie co, kto, kiedy, kogo i za co. Całe to towarzystwo poza kilkoma osobami odznaczało sie płytkim, prostackim trybem myślenia i nie wydaje mi sie, żeby teraz cos sie wsród nich zmieniło. Dużo razy mnie z silver flame wyrzucali przez nasze kłótnie (pomimo, że racja była po mojej stronie), ale ostatecznie sam odszedłem bo nie mogłem wytrzymac tego prostactwa...mam do tej ekipy uprzedzenie i spodziewałem sie, że bedzie tak jak jest, gdy oni dojdą do jakiegos malutkiego głosiku na Arcanii, A Luki? No cóz zakaz może wydać, ale przecież nie bedzie siedział 24h/7 i pilnował czy psy sie na kogoś nie rzucają...
Co do Clapka, ten człowiek robił cyrki odkąd pamietam, jest to pionierska postac na Arcanii jeśli chodzi o "płacisz albo padasz", sam tego doświadczyłem tylko mu sie akurat nóżka powinęła, ale niczego go to nie nauczyło bo gdy wrócił do gry po długiej przerwie (wypłacił sie bo miał hunta od dpft i padł pare razy) to dalej zaczął robić to samo. Wklejałem swoje screeny w topicu ze screenami i pojawiały sie pare razy fotki z jego legendarnym "płacisz albo padasz". Clapka też można za legende Arcanii uznać Anyway róbcie co chcecie, co mi tam A przyczepiłem sie dlatego, że paru moich kolegów przez was z serwera odeszło, a byli całkiem ok.... I wogóle nie rozumiem waszej polityki na tym świecie...
Cały problem waszej wojny i tego serwera polega na tym, że żadna z gildii praktycznie nie zajmuje sie wojną Spora czesc was wykorzystuje to, żeby zabłysnąc w "świecie wielkich ludzi", żeby sie pokazać, ustawić i żeby potem móc wymuszać rózne rzeczy, a ludzie bedą sie was bali. Zajelibyście sie lepiej planowaniem, pomaganiem Lukiemu i pogłebianiem swoich własnych umiejetności, a nie zatruwaniem życia tym, którzy chcą płacą za pacce i chcą normalnie grać, a nie znosić to, że jakiś półgłówek czuje sie mocny z ventrilem, botem i 10 innymi półgłówkami i musi to całemu światu pokazać Ofc kto jest OK to jest OK i nic do niego nie mam, ale wszyscy wiemy jakich ludzi moja mowa dotyczy