Zobacz pojedynczy post
stary 13-05-2008, 09:21   #10
Dark Alphadron
Użytkownik Forum

Dark Alphadron's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
Domyślny

Cienizna. Supa hiro z kretyńskimi nazwami "walczą" na pustym kwadracie piachu. Głównie walczą gadając. Nuuuuuuuuda!
@Arashel
Co racja to racja. Aż dziw bierze, że nie czepiają się Aftera, w którym jest sporo mocy związanych z ogniem, światłem itp. (co do części (fabularnie) drugiej się nie dziwię, bo dawno nie odświeżali, a i tak będzie remake, jak skończę z TTB )
Niestety nastała nam era animolców, a że większość polaków to pacany... patrz chociażby "Księga losu" - gdzie oni tu k**wa widzą DNa? Tak się składa, że wiem na czym ów DN polega i (uwaga, niespodzianka!) NIE MA ON NIC WSPÓLNEGO Z KSIĘGĄ LOSU! Kartki, które zabijają ludzi NIE są kartkami, na których pisze, co się będzie działo w przyszłości...
Więc łaskawie przestańcie na siłę doszukiwać się waszych ulubionych japońców w fake. Ja też sporo tego oglądałem, a nie widzę wszędzie dookoła np. Dragon Balla, choć w Haze of Angels jedna nazwa mi się z nim kojarzy. Zbieg okoliczności - i kropka.
Howgh. Wybaczcie offtop, ale już nie mogę...

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)

Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 13-05-2008 o 09:24.
Dark Alphadron jest offline   Odpowiedz z Cytatem