Hmm poradnik nawet nawet ,dużo ważnych informacji ale ja bym od siebie dodała :
-skilowanie do 60 dista uważam za absolutnie konieczne , można iść poekspić w międzyczasie w ramach relaksu dla zwiększenia lvl = capa na speary czy kamienie ale niekoniecznie.Bez 60 dista marnujemy strzały czy tez speary
-warto wspomnieć , że po ostatnich upach nie uzywamy prawie wcale kuszy czy łuku , ale spearów( royal speary) i gwiazdek (czerwonych)
-mało o pacc niestety , ja bym wspomniała o najlepszych tombach dla palla , jak np mój ulubiony Stone Tomb (brak stalkerów),gdy ekspowiska są zajęte paladyn śmiało może iść na scaraby , nawet na dośc niskim lvl 20+ powinien dać sobie spokojnie rade a zawsze trochę kasy wpadnie
-Eq w pełni sie zgadzam : b robe można nosić i na 100+ jakieś b legsy , najważniejsze są bohy i tarcza
-I na koniec coś,co mnie ruszyło najbardziej - dlaczego jest napisane ze pall to droga profesja ? Jak sie umie grać , to zarabia się kupę kasy prawie na każdym ekspieniu , wiadomo jakieś większe huncenie to jest ryzyko ( hydry demce , czy behe ) ale na wszystkim srednim i słabym jak np piraci zawsze wychodzi sie na + nie ma innej mozliwości , chyba, że ktoś leci jak wariat i pozwala żeby bił go cały resp ale to juz jego sprawa , jak lubi hardkor .Mój zestaw na piratów to bp manasków 2k +50 royal spearów-nie było nigdy takiej sytuacji ,żeby mi sie wydatki nie zwróciły , a często z tym samym bp ide i drugi raz

Kasy schodzi troche na początku na kupno kamieni np czy poczatkowego eq lbo czarów , ale tak jest w każdej profesji.