Temat: Sugeruje
Zobacz pojedynczy post
stary 22-12-2004, 20:43   #36
Galahard
Użytkownik Forum

Galahard's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Kraków

Stan: Na emeryturze
Galahard ma numer GG 4385781
Domyślny

@Re Bastek

Odsetek tych którzy założą po bannie konto z "normalną" nazwą możesz spokojnie pominąć - sporadyczne przypadki...

@Re MayGyver

Nie jest jednym z największych, tylko jest największe obecnie...

Podział czasowy to naprawdę rozwiązanie nadzwyczaj optymistyczne. Nie jest to konieczne, dla mnie osobiście byłoby ważniejsze, żeby podzielić dokładnie robotę na forum między modami (subfora) i rozliczać ich za pracę.

@Re Scorcerer

Ciężko porównywać Onet.pl z Tibia.pl. Tak de facto Onet ma dziennie kilkadziesiąt tysięcy odsłonięć (a użytkowników kilkaset tysięcy, oczywiście nie stałych). Nikt też tam na głównej stronie nie podpisuje się dużymi literami : tak ja jestem moderatorem, albo - tak ja napisałem ten artykuł. Sztab Onetu jest olbrzymi (jest to w końcu osobna firma) a co za tym idzie są tam ludzie rozliczani. Inna sprawa że nie da się opanować tak dużej liczby userów (dlatego w większości miejscach takie portale jak Onet.pl nie przyjmują konsekwencji za posty userów i nie podpisują się w żaden sposób pod nimi - na serwisach tematycznych jest to raczej mniej wskazane).

Znowu tłumaczenie się że chamstwo i wulagaryzm dzieci nie daje szans na prowadzenie porządnego forum to założenie bardzo pesymistyczne. Ja bym się nie poddawał tak prędko i radykalnie - trzeba sobie jakoś z tym radzić.

Galahard sprzedany w mam nadzieje dobre ręcę. Koniec z tibią. Trza się ukreatywniać.

The Great Journey :: The Undiscovered Celhorn :: Galahard
Galahard jest offline   Odpowiedz z Cytatem