Zobacz pojedynczy post
stary 13-05-2008, 20:49   #93
Esh'ar
Użytkownik Forum

Esh'ar's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2007
Lokacja: Olsztyn

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom: 40
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xerionis_Family Pokaż post
Bossowie bici w ogromnych teamach, można powiedzieć w armiach dają tyle expa co kot napłakał, a wartość loota dla jednej osoby ma małe znaczenie nie mówiąc o całej ekipie... może propozycja next lvla dla każdego kto bił potwora to dużo, ale przynajmniej przy ferumbrasie, Ghazbaranie, Morgarocie itp to raczej jest uzasadnione nie? Albo lvl za wykonanie questa w stylu poi to też chyba nie jest przesada...
Według mnie, ekipie nie chodzi tylko o czapeczkę z ferumbrasa, czy też Thunder Hammera z Orshabaala, tylko o satysfakcję z tego, że udało im się osiągnąć cel - zabić bossa.
Teraz z innej beczki:
Tak jak ktoś napisał w pierwszych postach tego tematu, o tym, że powinni dodać jakąś wyspę czy coś w tym stylu, gdzie mogą mieć wstęp tylko 200+ lvle, jest w połowie bardzo dobrym rozwiązaniem. Czemu w połowie? Otóż nie musi być tam żadnego ograniczenia lvlowego - idzie się na własne ryzyko. W innych grach MMORPG istnieją potworki, które bije się 6h bez przerwy (np. Guild Wars lub World Of Warcraft), czemu więc nie zrobią czegoś takiego w Tibii? Wielu z was pomyśli, że w Tibii może to być nie przydatne i kompletnie nieopłacalne... Tak! To będzie tak samo nie opłacalne jak bicie teraźniejszego Ferumbrasa czy też innych bossów, ale przecież liczy się tylko satysfakcja czyż nie tak?...

...Kilka lat temu, gdy zaczynałem swoją przygodę z Tibią, grało się jedynie dla rozrywki, ale te czasy niestety się zmieniły...Teraz gra się dla cyferek koło postaci albo 10000cc w kasie...Wiele bym teraz dał, żeby ta przyjemność z gry wróciła...