Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ulverin
po co te bossy skoro 80% spoleczenstwa tibijskiego to expiace bociki ? pojawi sie boss i co ... kto go ubije  jak bedzie trzeba z 30 chlopa i walic go 6h.. wiekszosc stwierdzi po co... wole zostawic bota na ratach i isc na piwo bo co ja zycia nie mam ? .... bossa mam jakiegos walic ???
..........................
i pewnie zaraz dla wiekszosci bede maniakiem bez rl life... tia... kocham ten kraj...
|
Chociażby dlatego że gdyby ten boss dawał item który daje naprawdę kopa to każdy by chciał go mieć i każdy by chciał takiego bossa położyć na kolana. Chwała to jedno a super rare item o wartości dla wielu niewyobrażalnej był by powodem dla którego ludzie by się ślinili na widok bossa jak na widok bota dającego możliwość bezpiecznego expienia na demkach bez waste.

Dobra poniosła mnie fantazja na końcu ale skoro ludzie biją super silne bossy ryzykując śmiercią nawet na bardzo wysokich lvlach to dlaczego nie mieli by bić bossa który ma dużo hp a jest silny jak orsh powiedzmy ale daje lot który naprawdę jest wartościowy a nie tylko pasujący do domku?