Zobacz pojedynczy post
stary 14-05-2008, 17:03   #197
Bartholomew
Użytkownik Forum

Bartholomew's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd

Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop Pokaż post
tak czytajac te posty,niebedac obrazliwym dla jednych i jak to nazywacie "lizodupem" dla innych to w 110% zgadzam sie z Crystalem.

dzieci ktore kupily chara lub niepoczoly jak duzo pracy tzreba wlozyc w jego zrobienie(mowie o osobach ktore neiwiedza co to bot a tych w old sf jest..bardzo malo) niesa w stanie myslec,dzieci bite pzrez lata w domach,nigdy niebeda lagodnymi owieczkami gdy sie wyprowadza i zamieszkaja z np dziewczyna.Podobnie jest w tibi ,banda zdemoralizowanych dzieci typu "jol jol jol palimy mam cie w dupie mam 15 lat i wlasne wiaderko z piaskiem i mi mozesz skoczyc bo adresu neiznasz" zawsze beda sie harakteryzowaly..debilizmem w grze.
ofc apsolutnie zeby niebylo ze wysywam kogos tu albo jestem niejestem bezstronny w LR takich dzieci tez mamy ale w int~ a raczej bylem IH jest ich 90% co neiznaczy sie niema tam osob ktore szanuje .

ide wpiz..du
ewidentnie widac, ze chciales tu byc zabawny, taki "mlodziezowy" ale przykro mi to ci nie wyszlo...wywolales u mnie jedynie usmiech zażenowania.

i skoncz juz z tymi dziecmi bitymi w domu. masz jakies bolesne doswiadczenia w tej kwestii?'
z postu na post coraz bardziej sie pograzasz...juz nie wspomne o tragicznej ortografii ("apsolutnie" - tutaj oplułem ekran)

wojna trwa

Ostatnio edytowany przez Bartholomew - 14-05-2008 o 17:04.
Bartholomew jest offline