Zobacz pojedynczy post
stary 14-05-2008, 22:07   #1
naiwny20
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 11 2007

Stan: Początkujący
Profesja: Knight
Poziom: 9
Skille: 69/69
Poziom mag.: 4
Domyślny Royal Paladin 52 lvl brak pomyslow

Przepraszam z gory za brak polskich znakow jednak zainstalowalem windowsa w angielskiej wersji i takowych nie posiadam
Tak wiec przechodzac do sedna sprawy:
RP
lvl 52
dis 88 shield 74
eq royal helmet/hat of the mad(expiac na malpach uzywalem hat of the mad zawsze to dwie sztuki spearow wiecej)
platinium amulet
Blue robe
Blue legs
Demon shield
Boh
Zastanawiam sie gdzie expic bo niestety malpy sa obecnie non-stop zajete i tylko czasem mi sie uda trafic na wolny spawn
Na malpach wyciagam jakies 35k expa na second floor i jakies 8k +10k w itemach z czego na enchanted spear idzie jakies 7k w (60-80 min)
I chodzi mi o w miare przyzwoite miejsce moze byc nawet mniejszy zarobek ewentualnie nieznaczny waste, zalezy mi w glownej mierze na szybkosci w expieniu
Jesli chodzi o poradniki czytalem wiekszosc jednak nie mowia mi one nic o zarobku sredniej ilosci expa na godzine itp
I jeszcze jedna sprawa ktora powinienem umiescic w innym dziale jednak nie chce zbytnio zasmiecac forum
Zastanawiam sie nad zakupieniem softow i prosilbym o wypowiedz jakiegos doswiadczonego paladyna czy "lepiej" sie expi
Wczoraj z nudow policzylem mniej wiecej ile enchanted spearow mozna zrobic za 10k roznymi sposobami podziele sie tutaj bo "poradnikiem" to to raczej nie jest
*wyniki w przyblizeniu*
109-4h-soft boots
65-??-mana potions ( liczylem jedynie na normalnych zakladajac ze viale sie sprzedaje i kupuje za nie nastepne potiony)
137-5h 40min- life ring (zakladajac ze cena jednego wynosi 500gp)
64-1h 20min- Ring of Healing (zakladajac ze cena jednego wynosi 1000gp)
Pozdrawiam i prosze o mozliwe szybkie rady i wskazowki

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.