Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 14-05-2008, 23:52   #6567
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
Zbanowany

Kluha_co_ostro_ruha_Xddd's Avatar

Data dołączenia: 14 05 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KaMiLSpAwW Pokaż post
no wiesz dla Ciebie poprawnie jest zapewne " dfur" moge cie dotknać? nie no stary jestes taki fajny ;<

btw moze frytki do tego? ;> ;]
lol łapy przy sobie jebany pedale, patrzcie homos jebany juz by mnie dotykać chciał. moze lepiej ty idz na dwor (przy okazji moze znajdziesz parade swoich i tam sie nadotykasz i ciebei nadotykaja do woli). to ze jestem fajny to wiem od dawna ale nie moja wina ze sie tobie podobam, gejem nie jestem wiec podbij do swoich plzzz menz.

btw. nie, nie chce byc takim tlustym gejem (po diecie mcdonald's) ja ty :S

Cytuj:
poszedlem co bede z dzieckiem gadac :> widac brak ci milosci :d tak juz jest czasami :> moze cie przygarne pod koc jak poprosisz ladnie
o patrz tu masz pedala, ten wprost sie przyznal ze lubi z chlopakami sypiac. tylko uwazaj, pewnie co jakis czas odkasluje klaczka bo ja lizal starej (kotu z avatara) rowa to sie kudlow nalykal.
btw. tobie za to milosci nie brakuje, co wieczor twoi starzy sie gryza (kot i prosiak - knur) ktore to bedzie cie dzis w nocy namietnie kochac, a skoro nie bedziesz z dzieckiem (tu w domysle ze mna) gadac po co pizde otwierasz? najpierw mowisz "nie bede gadac" a kilka cm dalej cos do mnie bazgrolisz. powiedz staremu by cie tak mocno nie dymal bo ci mozg kutasem przez usta wypycha i pozniej takie glupoty piszesz.
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd jest offline   Odpowiedz z Cytatem