Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
lol łapy przy sobie jebany pedale, patrzcie homos jebany juz by mnie dotykać chciał. moze lepiej ty idz na dwor (przy okazji moze znajdziesz parade swoich i tam sie nadotykasz i ciebei nadotykaja do woli). to ze jestem fajny to wiem od dawna ale nie moja wina ze sie tobie podobam, gejem nie jestem wiec podbij do swoich plzzz menz.
btw. nie, nie chce byc takim tlustym gejem (po diecie mcdonald's) ja ty :S
|
Akurat psie speclanie to napisalem jak byś chcial wiedziec mialo to znaczenie irnoniczne ( o ile tacy idioci moga to wiedziec ; ]) Chcilbym zobaczyc twoja zryta morde podczasz pisania , jara "cie" pisanie , widac ze sie pocisz przytym wez sie ogarnij ;D jebac to ty se mozesz "koleguff z podfurka" o ile ktoś chce sie zadawać z takim frajerem i dzieciakiem jak ty ;D Wiesz sram na to co piszesz widac ze ciezko masz chlopie ;D pocwicz ok ?
to 2 tez mialo znaczenie ironiczne , czlowieku idz do sql hushus widac ze nie kumasz textow i bierzesz wszystko normalnie , widac ze tak do ciebie pisac nie bede bo nie kumasz ;] tlusym gejem ? ja jestem tlusty? uAHSUHAusuAUSUa ale zes teraz dojebal

nie no beka ogolem z ciebie niezla , widac ze dziecko 12 lat nie ma co robic to sie popisuje na forum idz sie pobaw z kolegami

widac cfaniaczek ukrywa sie i sie obi powiedziec kim jest nawet ; ) pozdro & pocwicz ( by yerek xD )
a do*******asz sie do peji o avata wez zobacz na swoj nick tez jakis przyjebany "kluha" nie no najs widze ze lubisz jebac niezle musisz meic zryta ;] lubisz jebac? a moze lubisz być jebany , widaz ze chlopaki zanurzaja ci niezle

ava tez masz zajebistego , wiesz pomyslowy jestes pr0 ,ile dni go na*******ales w paincie? ;D