Temat: Matura 2008
Zobacz pojedynczy post
stary 15-05-2008, 07:27   #138
Sesef
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Ja z matmy liczę na 60% gdzieś 4,5 zadania nie zrobiłem w tym jedno praktycznie z winy arkusza :/, no a jednokładności to ja nawet w szkole nie miałem zal.pl.

Mam takie pytanie czy idzie się odwołać po fakcie, że miało się źle wydrukowany arkusz?? W pierwszym zadaniu ten wykres wielomianu przechodził mi tylko przez 1 z 3 punktów zamiast przez wszystkie, przez to po jakiś 15 minutach rozmyśleń doszedłem do wniosku że z 1 miejscem zerowym i f(0) = 90 nie jestem w stanie zrobić tego zadania (znaczy doszedłem do wniosku że nie potrafię) dopiero jak wyszedłem to dowiedziałem się od kumpli jak zadanie było banalne jeżeli wykres przechodził przez wszystkie m.zerowe 5 linijek roboty i miałbym 8% do przodu.

Co do matury moim odczuciu te próbne były trudniejsze co prawda nie zrobiłem jednokladnosci, tego z odległościami w funkcji kwadratowej, reszty prócz dziedziny w logarytmach, pkt b w geo przestrzennej, pierwszego zadania.

Dzisiaj fizyka pewnie będzie prosta

sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651)

Join World Community Grid today!

Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby.

Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG
Sesef jest offline   Odpowiedz z Cytatem