Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 15-05-2008, 08:07   #9272
Emef-Squn
Użytkownik Forum

Emef-Squn's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Konin

Imię: Emef Squn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danera
Domyślny

Tak na zakończenie kilka słów prawdy:
Grałem tu 3 lata i troche nie pamietam ile dokladnie. Miałem mnóstwo harów.Każdego z was widzialem jak sie rozwija co robi i powiem tak wyrosło duzo fajnych dobrych graczy jak i kilka buraczków:
Astu - pozdro w rl ogolnie wyjebane mam co tu robisz / robiłes / bedziesz robić , jesteś chłopak ze wsi sam to wiesz nie mam nic do wsi ale moze pomóz rodzicom oprzątać swinie albo krowy a nie w tibie neta przez radiówke pykasz. Moge sie założyć ze w rl jestes najwiekszym leszczem na całej gminie czy powiecie huj wie jak to tam jest. 3maj sie słoneczko .
Roro - Robercik pizgaj i rób to co robisz . Roro wg mnie to jest najbardziej w tibi na rl nie znam wartościowy gracz pamietajcie to.
Pakula/Kogut - spotkamy sie w rl z Pakulą zajaramy a z toba Patryk wypije jeszcze sporo Perełek czy nie wiem jak napisac haha.pozdro boysy.
Szafa - mimo all grzej lvl tlyko nie od*******aj more ziomus wiecej wiesz o czym mowie gogo 200.
Mihał -stały kontakt ziomus pizgaj tez ostro haha pokaz ze nick nie ma znaczenia ;o wazne umiejetnosci
All orszak bo za duzo zeby tu wymieniac - moi best friendsi kazdemu tam moglbym dac pass i wiem ze never haka by nie blyo i wogole to ise nazywa szacunek. Orszak do boju kurwa rozjebac cale zajebane SWAT ( HWDP) im potworom w niebieskich stanikach ;p
To by było chyba na tyle all co pominąłem sorki szacuneczek w tibi .
Czuwam jak coś msg na harach wiecie jakich

sheah Pozdro Sapr jeszcze haha bestboterman in Danera