Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 15-05-2008, 14:26   #6574
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
Zbanowany

Kluha_co_ostro_ruha_Xddd's Avatar

Data dołączenia: 14 05 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KaMiLSpAwW Pokaż post
Akurat psie speclanie to napisalem jak byś chcial wiedziec mialo to znaczenie irnoniczne ( o ile tacy idioci moga to wiedziec ; ]) Chcilbym zobaczyc twoja zryta morde podczasz pisania , jara "cie" pisanie , widac ze sie pocisz przytym wez sie ogarnij ;D jebac to ty se mozesz "koleguff z podfurka" o ile ktoś chce sie zadawać z takim frajerem i dzieciakiem jak ty ;D Wiesz sram na to co piszesz widac ze ciezko masz chlopie ;D pocwicz ok ?

to 2 tez mialo znaczenie ironiczne , czlowieku idz do sql hushus widac ze nie kumasz textow i bierzesz wszystko normalnie , widac ze tak do ciebie pisac nie bede bo nie kumasz ;] tlusym gejem ? ja jestem tlusty? uAHSUHAusuAUSUa ale zes teraz dojebal nie no beka ogolem z ciebie niezla , widac ze dziecko 12 lat nie ma co robic to sie popisuje na forum idz sie pobaw z kolegami widac cfaniaczek ukrywa sie i sie obi powiedziec kim jest nawet ; ) pozdro & pocwicz ( by yerek xD )

a do*******asz sie do peji o avata wez zobacz na swoj nick tez jakis przyjebany "kluha" nie no najs widze ze lubisz jebac niezle musisz meic zryta ;] lubisz jebac? a moze lubisz być jebany , widaz ze chlopaki zanurzaja ci niezle ava tez masz zajebistego , wiesz pomyslowy jestes pr0 ,ile dni go na*******ales w paincie? ;D
haha ale sie zbulwersował zjeb.
1. nie jestem psem gdyż nie jestem twoim ojcem ewentualnie matka
2. pisze sie cwaniaczek, ale tłusta ciota która siedzi przed monitorem 20k/doba raczej sie tego w szkole nie dowie
3. będę robił co mi sie podoba a ty zamknij morde bo jebie kutasem twojej matki : |
4. 12 lat? marzy ci sie seks z nieletnimi? pare postów wcześniej pytałeś się mnie pedale czy możesz mnie dotknąć teraz już o wiek się pytasz? S P I E R D A L A J O P A S Ł Y G E J U!

Ostatnio edytowany przez Kluha_co_ostro_ruha_Xddd - 15-05-2008 o 14:28.
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd jest offline   Odpowiedz z Cytatem