Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SInGApOOre
a kto akceptuje od nieznajomych?.........
|
Nie wiesz nie wypowiadaj sie.

Irytuja mnie tacy ludzie ktorzy nic nie wiedza a wypowiadaja swoje glupkowate zdania.

Cale zamieszanie dotyczy 2 szwedow ktorzy graja/grali na hibernie shadow dragon mage/joker'san dorobili sie 20kk + za pacce Cipy usunely im chary(nie wiem jak z kasa jedni mowia ze caly domek im wyczyscili/inny mowia ze ich real fat baldy wszedl do domku i zabral kase zanim gm wszystko wyszyscil) nastepnie kupili Lord Blade of hell i blade the mage i dalej zakladali pacca ostanio zaczeli wycofywac wszystkim pacce po okolo 3-4 tygodniach na hibernie polowa serwera miala/ma od nich pacce rowniez ci dwaj grali na antica/nova/nerana/ doszly mnie sluchy takze o 7 osobach na aldorze i 8 na thori(mowa o high lvlach z top 300)
W tej chwili na hibernie jest zbanowych conajmniej 100 osob( mowie tu o 100lvl+ tych ktorych mozna znalesc w top 300) nie wspominajac o 50lvl+
Ludzie brali od nich pacce gdyz cena byla niska pacc szybko dochodzil a shadow i joker szukali znajomych po obu stronach wyniszczajacej i ciagnacej sie od lat wojny Dm vs Alliance a takze poprzez neutralnych ludzi aby tylko jak najwiecej ludzi moglo od nich kupic.