Konta na allegro od strony prawnej.
Zalozylem nowy temat poniewaz nie moglem nigdzie indziej znalezc odpowiedzi na nurtujace mnie pytanie. Otoz interesuje mnie dajmy na to pewna sytuacja i konsekwence od strony sprzedajacego takie konto. Pewien gracz postanowil sprzedac konto na allegro ze zrobionym r-key'em, po jakims czasie sprzedal je i przekazal konto wraz z r-key'em nowemu nabywcy, ktory od razu zminil dane na stronie (ale jak wiemy, trwa to 30 dni) wiadomo co moze zrobic sprzedajacy przez ten czas. Chodzi mi o to czy ze strony prawnej sprzedajacy po sprzedaniu konta a nastepnie wtornym odzyskaniu popelnil jakies wykroczenie. Wiadomo mozna zglosic sprawe do allegro jednak zeby to zrobil potrzebne jest wszczecie postepowania przez lokalna policje ktorych terminologia ogranicza sie do slowa logowanie... Kupujacy stracil cala kase a sprzedajacy niedosc ze zarobil to jeszcze odzyskal konto. Mam nadzieje ze kazdy zrozumial o co mi chodzi. Dodam jeszcze ze nigdy, mimo wielu ofert nie kupywalem/sprzedawalem kont na allegro.
Prosze o szybka odpowiedz, z gory dziekuje i pozdrawiam.