Zobacz pojedynczy post
stary 23-12-2004, 13:56   #1
Jędrzej
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 12 2004

Domyślny Wasze Święta w Tibi

Założyłem ten temat po to żeby kazdy wiedział jak się w tibi można bawić W tym temacie umieszczajcie swoje wyprawiane Świeta w Tibi!!
Oto moje:
Była Wielkanoc Ja i moi Qmple z gildi postanowiliśmy kupic 2 bp jajek 1 bp zszedł na całe AB a 2 na nasz gh. Jajka (bez skojarzeń prosze ) były rozłożone na stoliku. Bylo nas z 30 (Prawie cala gildia). Potem Vice i Lider poszli na phoenix egg questa. Niestety wszyscy byli zawiedzeni ponieważ lider padł ale reszta wróciła rozłożyli jajka i Była zabawa przez 9 godzin!!
A teraz 2 :
Był Sylwester a ja i moi qmple postanowiliśmy zrobić go hucznie!!! Ja kupilem 5 bp Gfb i 6 bp Explo. Było nas tak gdzieś z 40 jak nie wiecej bo Gs'y są mocne!! Poszliśmy na PoH!! Na dzieńdobry przywitała nas hucznie horda mino magów i archerów ... proste w porównaniu co dalej będzie. Potem dzieńdobry powiedziały Mino Guardy . Spoko idziem, idziem po drodze byly cyce takie badziewia. Ale teraz poszlismy na prawo od światyni... no i nastepne hiho powiedziały 3 Dsy i 2 Gsy. Odrazu poleciały Gfb i Explo mi poszlo pol bp gfb!! ale z 5 min go all waliliśmy. Pochodzilismy jeszcze i spotkaly nas 3 Gsy na dole Poha 2 rozwalilsmy ale moj qmpel zachciał lurowania i przez takie lurowanie rozwalił pół ekipy bo się przerzucał... Wkońcu lurer też padł i na mnie wywalił ale ja nie padłem ale reda dostalem. Potem wstąpiliśmy na Outlaw Camp, ale tam lekka nuda Zerki WW Mino Magi Huntery

Zeszło: 4 bp Gfb 3 bp Explo 5 bp Uh
Życzcie mi szcześcia w następnych tematach albo postach

Hail Player's in Tibia!!
Jędrzej jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.