Temat: Matura 2008
Zobacz pojedynczy post
stary 15-05-2008, 23:03   #145
Sesef
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scream Pokaż post
nie zgloszenie komisji uszkodzonego arkusza jest jednoznaczne z uznaniem go za odpowiedni do pracy z nim : ] teraz reklamacji napewno juz nikt ci nie przyjmie. Przeciez gdy by tak bylo, uszkodzony arkusz byl by prawdziwym losem na loteri, przegladam, widze ze za trudne, i decyduje nie zglaszac komisji uszkodzenia w nadzieji na przyjecie reklamacji w nadzieji na to ze przyjma moja reklamacje pozniej : ]
Czyli w tych 20 sekundach kiedy kodowałem prace mam się domyślić ze wykres był przesunięty itp bez czytania zadania.

Co do usterki wykres miałem w całości ładnie narysowany (dobrze odbity) tylko że ta krzywa nie przechodziła przez miejsca zerowe -3 i tam chyba - 6 przechodziła tylko przez to środkowe -5. Niestety mnie uczono że jak nie przechodzi to nie przechodzi i nie można tego traktować że przechodzi bo często są takie haczyki właśnie na maturze itp.

Co do fizyki prosta była, ale niestety kilka poważniejszych i głupich błędów się wkradło, miałem tylko śmiech z osób co wychodziły z podstawy (cyklotron, termodynamika, siatka dyfrakcyjna, zadanie z tramwajem)

No i dziś zakończyłem matury 2008

sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651)

Join World Community Grid today!

Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby.

Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG

Ostatnio edytowany przez Sesef - 15-05-2008 o 23:05.
Sesef jest offline   Odpowiedz z Cytatem