Zobacz pojedynczy post
stary 16-05-2008, 14:43   #27
Glamri
Krzyżak

Glamri's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Zewsząd!!! /m/ Liczba postów: Nie powiem Głupie pomysły: Za dużo Imię: Krzysio

Stan: Na Emeryturze
Imię: Glamri
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Hiberna
Poziom: 23
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
Glamri ma numer GG 2728942 Glamri ma login Tlenu glamri@tlen.pl Send a message via Skype™ to Glamri
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marsseel Pokaż post
Produkty boss'a mają bardzo dobry współczynnik cena/jakość ale nie są powalające, z tym że akurat MT-2 jest dla mnie wyjątkiem od tej reguły, ale gusta gustami, domyślam się, ze gramy różną muzykę. Usłyszysz kiedyś na żywo Fulltone OCD ( w Polsce koło 900zł, ja sprowadzałem z USA i wyniosło mnie z przesyłką koło 500zł) to raczej zmienisz zdanie, to jest dla mnie po prostu definicja przesteru.

A tak w ogóle to na jakim wzmaku grasz Glamri?
No ja gram dosyć ciężką muzykę i naprawdę jestem zadowolony z zakupu. A jestem szczęśliwym posiadaczem Fendera FM 212R. 2x50W 12" robi swoje. Fender ma ciepłe brzmienie (jednak naprawdę piękne do bluesa), ale kupiłem go tylko i wyłącznie ze względu na moc. Koncerty spokojnie ciągnie.

Cytuj:
Ciut zbyt dosłownie mnie wziąłeś. Nie twierdzę, że od 6 stów w górę zaczynają się 'w miarę fajne przestery', bo wiem, że można kupić sporo taniej. Chodzi mi raczej o to, że 'piec i gitara' za 600 złotych to raczej niezbyt dobry pomysł, bo nawet na amatora to cholernie mało. A tak a propos - im droższy przester, tym lepszy i nie chodzi tylko o brzmienie = )
No to racja. W tej cenie to raczej bidny sprzęt. ; ) Ale, że im droższy przester tym lepszy no to niekoniecznie... Ale pewnie często się to sprawdza. ; )

Ostatnio edytowany przez Glamri - 16-05-2008 o 15:00.
Glamri jest offline   Odpowiedz z Cytatem