Zobacz pojedynczy post
stary 16-05-2008, 21:32   #354
Podraz
Użytkownik forum

Podraz's Avatar

Data dołączenia: 11 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin Pokaż post
Ja myślę, że właśnie sam się przedstawiłeś. Kujonkiem i zakompleksionym dzieckiem możesz być ty. Zanim się wypowiesz poczytaj temat, pomyśl (wiem trudne) i dopiero napisz.
Podglądam ten temat od jakiegoś czasu i wierz mi Bloodwin, przeczytalem wszystkie strony tematu i powiem ci, że

-zajebiscie mi się podoba twoja umiejetnosc prowadzenia dyskusji (patrz cytat up) . Kiedy Dagins cie lajtowo pojechał ( o ile cos takiego mozna nazwac pojechaniem) ty wyskoczyłeś z płaczem (uwaga cytat)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin;
Ja myślę, że właśnie sam się przedstawiłeś.
Ostatni raz coś takiego widziałem chyba w podstawówce
A:twoja stara
B:Twoja bardziej
A:chyba ty
itd.
Nie wymagam od nikogo, aby był mistrzem cietej riposty(z reszta sam nie jestem), ale mógłbyś się wysilić na coś bardziej błyskotliwego. Aktualnie niezle ci wychodzi rozbawianie ludzi tym ,że pieprzysz bez przerwy zmieniajac zdanie i usiłując wyjść na dobrodusznego magnata (premium ). Mimo tego, dla dobra społeczeństwa i ciebie przydałoby się, aby twoje bezsensowne wypowiedzi nie ograniczały się tylko do pokazania jaki jesteś głu...ekhm jaki jestes mega elo ziom, ale zawierały też treści kontrowersyjne np. mógłbyś wyrazić, że jestem głupi i wszyscy którzy są przeciwko tobie zasługują na śmierć przez spalenie na stosie i ekskomunikę. Na pewno ten temat miałby więcej czytelników gdybyś zaczął rzucać klątwy ale to już inna sprawa. Wyższa szkoła jazdy. Powodzenia

A tak w ogole to ktos tu dobrze zauwazyl. Browarek, fotelik , temat "Kto uwaza że... bla bla bla" i poziom dobrego humoru odrazu skacze do góry
Podraz jest offline