Cytuj:
-zajebiscie mi się podoba twoja umiejetnosc prowadzenia dyskusji
|
Zaś mi zajebiście podoba się twoja "wspaniała" teoria o mnie. Bawisz się w jakiegoś wszechwiedzącego, znającego każdego na wylot i tworzysz takie głupie opinie, że aż szkoda czytać.
Cytuj:
Nie wymagam od nikogo, aby był mistrzem cietej riposty(z reszta sam nie jestem),
|
No patrz, pierwszy raz się zgadzamy. Wciąż próbujesz mnie zrównać z błotem i wciąż ci nie idzie.
Cytuj:
Aktualnie niezle ci wychodzi rozbawianie ludzi tym ,że pieprzysz bez przerwy zmieniajac zdanie i usiłując wyjść na dobrodusznego magnata (premium ).
|
A ty wciąż próbujesz mi wmówić, coś czego nie robie. Tiaa panie psychologu. Ps: Dla twojej wiadomości - nie mam pacca.
Cytuj:
Mimo tego, dla dobra społeczeństwa i ciebie przydałoby się, aby twoje bezsensowne wypowiedzi nie ograniczały się tylko do pokazania jaki jesteś głu...ekhm jaki jestes mega elo ziom, ale zawierały też treści kontrowersyjne np. mógłbyś wyrazić, że jestem głupi i wszyscy którzy są przeciwko tobie zasługują na śmierć przez spalenie na stosie i ekskomunikę.
|
Wysil się nieco, odpisz na temat zamiast zmyślać swoje chore teorie, co? To ty tutaj starasz się być mega elo ziom i udajesz jakiegoś wspaniałego, obeznanego z życiem i ludźmi człowieka, który wszystko wie, wszystkich zna i wszystko o nich wie. Uraziłem twoją dumę czy co, że tak się czepiasz? Masz jakiś problem z tym, że ktoś umie dobierać argumenty a ty nie?
No, ale ty wiesz swoje. Nudzisz. Albo odpowiadasz na temat, albo z łaski swojej unikaj tematu. Nie mam zamiaru toczyć dyskusji o mnie z człowiekiem z przerostem ambicji, myślącym, że wie niewiadomo, co i starającym się udawać "mądrego".
I tak pewnie znowu wymyślisz jakąś piękną teorie. Pisz pisz, bo tylko pisać umiesz.